Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cod galben de canicula pana duminica. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Cod galben de canicula pana duminica. Care sunt zonele vizate

Inca o zi calda vineri, chiar caniculara, in care meteorologii au prognozat 37-38 de grade la umbra. in Capitala vor fi 34 de grade vineri, iar in a doua parte a zilei, apar precipitatiil. continuă pe Antena3

Cod galben de canicula de vineri pana duminica seara

Meteorologii au emis Cod galben de canicula, de vineri pana duminica. Vizate sunt judete din vestul si sud vestul tarii.

ANM a emis un Cod galben de canicula in noua judete, de vineri pana duminica. Temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o atentionare Cod galben de canicula si disconfort termic pentru noua judete din vestul si sud-vestul tarii, valabila de vineri pana duminica.

Cod galben de canicula. Un nou episod de vreme extrema va lovi Romania

Un nou episod de vreme extrema va lovi Romania in urmatoarele trei zile. Meteorologii au emis o avertizare cod galben potrivit careia valul de caldura se va extinde in cea mai mare parte a.

Avertizare meteo: Cod de canicula in noua judete, de vineri pana duminica. Temperaturile vor ajunge pana la 38 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o atentionare Cod galben de canicula si disconfort termic pentru noua judete din vestul si sud-vestul tarii, valabila de vineri pana duminica.

Cod galben de caldura in weekend

Meteorologii au emis atentionare de Cod galben de canicula, valabila de vineri pana duminica, in Banat, Crisana, jumatatea de vest a Olteniei si in sud-vestul Transilvaniei, unde temperaturile vor ajunge 37-38 de grade. Vremea va deveni din ce in ce mai calduroasa si in celelalte zone ale tarii, unde temperaturile vor fi cuprinse intre 33 si 36 de grade.

Cod galben de averse si descarcari electrice in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, o atentionare nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabila in judete din zona Moldova. Potrivit meteorologilor, pana la ora.

Cum vor fi impartite miliardele de la PNDL. Care sunt judetele care castiga cel mai mult

Ministerul Dezvoltarii Regionale a anuntat cum vor fi impartite cele 30 de miliarde de lei, bani care sunt acordati de Guvern autoritatilor locale, prin Programul National de Dezvoltare Locala in.

Care sunt cele mai inteligente femei in functie de zodie

Exista o legatura intre zodie si inteligenta, cel putin asta sustin astrologii. Iar unii nativi sunt mult mai inteligenti ca altii. Astazi ca prezentam care sunt cele mai inteligente femei in .

Cozi interminabile la metrou. Metrorex ia masuri in urma aglomeratiei din statii. Vezi care sunt intrarile inchise partial si ce probleme pun noile porti de acces

Metrorex a inceput miercuri lucrarile de modernizare a instalatiilor de taxare de la 21 de accesuri din 11 statii, lucrari ce vor dura pana pe 29 august, conform unui comunicat al companiei. Astfel,.

Cum incepi o afacere in domeniul medical si care sunt cele mai profitabile specializari

Cabinetele si clinicile medicale private sunt tot mai cautate de romani, astfel incat businessurile din domeniul sanitar au prosperat an de an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )