Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum vor fi impartite miliardele de la PNDL. Care sunt judetele care castiga cel mai mult

Antena3 Antena3,
Cum vor fi impartite miliardele de la PNDL. Care sunt judetele care castiga cel mai mult

Ministerul Dezvoltarii Regionale a anuntat cum vor fi impartite cele 30 de miliarde de lei, bani care sunt acordati de Guvern autoritatilor locale, prin Programul National de Dezvoltare Locala in. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai inteligente femei in functie de zodie

Exista o legatura intre zodie si inteligenta, cel putin asta sustin astrologii. Iar unii nativi sunt mult mai inteligenti ca altii. Astazi ca prezentam care sunt cele mai inteligente femei in .

Cozi interminabile la metrou. Metrorex ia masuri in urma aglomeratiei din statii. Vezi care sunt intrarile inchise partial si ce probleme pun noile porti de acces

Metrorex a inceput miercuri lucrarile de modernizare a instalatiilor de taxare de la 21 de accesuri din 11 statii, lucrari ce vor dura pana pe 29 august, conform unui comunicat al companiei. Astfel,.

Care sunt cei mai periculosi barbati in functie de zodie. Daca ii ai prin preajma e bine sa te feresti de ei

Egoism, viclenie, posesivitate sunt doar cateva defecte pe care le pot avea partenerul de viata in functie de zodie. Sunt insa cateva la care ar trebui sa te gandesti cu atentie, mai.

Atentie, parinti! Riscul la care sunt supusi copiii la piscina sau la mare - VIDEO

Colacul poate fi periculos pentru copii, in lipsa supravegherii de catre un adult, potrivit realitatea. net. Un copil, in varsta de trei ani, care a fost lasat nesupravegheat la un bazin de.

Care sunt cele mai folosite emoji de pe Facebook

Poate ca nu stiati, dar ieri, 17 iulie, lumea a sarbatorit ziua internationala a emoji, iar Facebook a oferit cateva statistici despre acestea. Nici noi nu am stiut despre aceasta sarbatoare internationala, in care lumea celebreaza capetele galbene cu diverse fete, insa chiar daca venim o zi mai tarziu cu statistici, acestea nu sunt de [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )