Libnet.ro
UNICEF

06:15

Trei judete sub cod galben de ceata, dar maximele ajung astazi si pana 10 grade

Adevărul Adevărul,
Trei judete sub cod galben de ceata, dar maximele ajung astazi si pana 10 grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, atentionari cod galben de ceata valabil pentru judetele Iasi, Maramures, si Harghita. in aceste regiuni, izolat, vizibilitate este si sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

Noua judete sub cod galben de ceata, alte cinci sub atentionare de polei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, cod galben de ceata pentru noua judete, precum si o atentionare de polei pentru alte cinci.

UPDATE Cod galben de ceata si de ninsori in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat atentionarile cod galben de ceata, emitand unele noi pentru judetele Vaslui, Botosani, Neamt si Iasi. De asemenea, a fost emis si cod galben de ninsori pentru cinci judete.

Noi atentionari cod galben de ceata, 17 judete sunt sub avertizare

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, cod galben de ceata pentru inca trei judete, numarul celor aflate sub atentionare ajungand astfel la 17.

ANM a emis o atentionare de Cod galben de ceata in opt judete. in trafic, vizibilitatea este sub 50 de metri

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi, o alerta de Cod galben de ceata pentru judetele Alba, Harghita, Sibiu, pana la ora 11. 00, respectiv Ilfov, Ialomita, Prahova, Dambovita si Calarasi pana la ora 10.

Atentionare de ceata, chiciura si polei in trei judete din Moldova, joi dimineata

Judetele Botosani, Neamt si Suceava au intrat joi dimineata sub o atentionare Cod galben de ceata, chiciura si polei, valabila in urmatoarele ore.

Alerta meteo! Cod galben de ceata in opt judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru judetele Maramures, Cluj, Salaj, Satu Mare, Alba, Harghita, Valcea si Caras-Severin.

Cod galben de ceata si polei, in 22 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis pentru vineri dimineata, un cod galben de ceata si polei, valabil pentru 22 de judete din tara noastra.

COD GALBEN de ceata pentru judetele Harghita, Iasi si Maramures. Vizibilitate sub 50 de metri mai multe drumuri

Atentionarea cod galben de ceata pentru judetul Harghita este in vigoare pana la ora 11. 00, pentru Iasi pana la ora 9. 30, iar pentru Maramures pana la ora 10. Ceata va determina scaderea vizibilitatii local sub 200 de metri si izolat sub 50 metri.

Noi atentionari cod galben de ceata, situatia actualizata a avertismentelor ANM

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, noi atentionari cod galben de ceata pentru judetele Maramures, Cluj, Salaj, Satu Mare, Alba si Harghita, numarul judetelor aflate, la ora transmiterii acestei stiri, sub.

ATENTIONARE meteo: Cod galben de ninsori in cinci judete

Cinci judete - Hunedoara, Caras-Severin, Gorj, Mehedinti si Valcea - se afla, duminica, pina la ora 15. 00, sub cod galben de ninsori, informeaza Agentia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )