Libnet.ro
UNICEF

10:30

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete: Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

B1 B1,
Cod galben de ceata si polei in mai multe judete: Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata si precipitatii care vor duce la depunerea de polei. Atentionare. continuă pe B1

INHGA: Cod galben de inundatii in 12 judete, pana duminica

Hidrologii au emisun cod galben de inundatii, valabil in 12 judete, incepand de joi seara,de la ora21:00 pana duminica, la ora16:00. in urmatoarele 48 de ore, ca urmare a.

Avertizare nowcasting. Cod galben de ceata si polei pentru 3 judete din Romania

Meteorologii ANM au emis, pentru seara zilei de 10 decembrie, trei avertizari nowcasting de tip cod galben, pentru ceata persistenta si polei, valabila in 3judete din Romania. Cod galben de.

Cod galben de ninsori abundente in mai multe zone ale tarii: Atentionarea meteorologica este valabila pana vineri, la ora 15.00 (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului, viscol si ploi pentru 14 judete din centrul si sud-vestul tarii, valabila de.

Scandal sexual la Spitalul de Copii din Timisoara: Un asistent este acuzat ca ar fi hartuit mai multe mame Politia face ancheta

Politia Timis anunta ca a inceput cercetari dupa ce in spatiul public au aparut informatii ca un asistent medical de la Spitalul de Copii din Timisoara ar fi agresat sexual mai multe femei care venisera sa nasca.

Cod galben de vreme rea, miercuri dimineata, in 12 judete: Care sunt zonele afectate de ceata, polei si intensificari ale vantului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca 12 judete se afla, miercuri dimineata, sub atentionari nowcasting cod galben de vreme rea. Cod galben de vreme rea in 12 judete ale tar.

ANM a emis un nou Cod galben de ploi puternice, valabil 24 de ore, pentru 10 judete

ANM a emis un Cod galben, sambata, valabil 24 de ore, pentru zece judete. Atentionarea expira duminica la ora 10.

ANM: Cod galben de ninsori, viscol si ploi abundente in 10 judete, sambata si duminica

Meteorologii au emis un cod galben deninsori abundente,vant puternic, viscol si ploi abundente, valabil sambata si duminica, in 10 judete din nordul Munteniei si in sud-vestul.

Ploi in majoritatea zonelor tarii. Avertizare cod galben pentru 10 judete Ninsori la munte

Meteorologii anunta ploi puternice in nordul Munteniei si sud-vestul Moldovei si ninsori abundente la munte, zece judete fiind vizate de o avertizare cod galben, de sambata, de la ora 8. 00, si pana duminica, la ora 10.

Cod galben de vreme rea in opt judete ale tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic, ninsori abundente si viscol in Carpat.

Cod galben de ploi. Avertizare de ultima ora

O atentionare Cod galben de ploi puternice intra in vigoare sambata si vizeaza zece judete. La munte va ninge, iar rafalele de vant vor ajunge la 80 de kilometri pe ora.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )