Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cod galben de ploi. Avertizare de ultima ora

Antena3 Antena3,
Cod galben de ploi. Avertizare de ultima ora

O atentionare Cod galben de ploi puternice intra in vigoare sambata si vizeaza zece judete. La munte va ninge, iar rafalele de vant vor ajunge la 80 de kilometri pe ora. continuă pe Antena3

ANM a emis un nou Cod galben de ploi puternice, valabil 24 de ore, pentru 10 judete

ANM a emis un Cod galben, sambata, valabil 24 de ore, pentru zece judete. Atentionarea expira duminica la ora 10.

Cod galben de ploi in nordul Munteniei si sud-vestul Moldovei si de ninsori abundente si viscol, in zonele inalte ale Carpatilor Meridionali si de Curbura

Meteorologii au emis Cod galben de ploi importante cantitativ in nordul Munteniei si sud-vestul Moldovei si de ninsori abundente, intensificari ale vantului si viscol, in Carpatii Meridionali si de Curbura. Avertizarea este valabila de sambata dimineata pana duminica.

Ploi in majoritatea zonelor tarii. Avertizare cod galben pentru 10 judete Ninsori la munte

Meteorologii anunta ploi puternice in nordul Munteniei si sud-vestul Moldovei si ninsori abundente la munte, zece judete fiind vizate de o avertizare cod galben, de sambata, de la ora 8. 00, si pana duminica, la ora 10.

Cod galben de ninsori abundente in mai multe zone ale tarii: Atentionarea meteorologica este valabila pana vineri, la ora 15.00 (FOTO)

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare cod galben de ninsori abundente, intensificari ale vantului, viscol si ploi pentru 14 judete din centrul si sud-vestul tarii, valabila de.

Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol in Carpatii Meridionali si de Curbura. Unde va ploua insemnat

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de ninsori abundente, vant puternic si viscol, in Carpatii Meridionali si de Curbura, incepand de miercuri seara si pana vineri dupa-amiaza. in sudul Banatului, nordul Olteniei si al Munteniei, sud-estul Moldovei sunt prognozate ploi insemnate cantitativ.

ANM: Cod galben de ninsori, viscol si ploi abundente in 10 judete, sambata si duminica

Meteorologii au emis un cod galben deninsori abundente,vant puternic, viscol si ploi abundente, valabil sambata si duminica, in 10 judete din nordul Munteniei si in sud-vestul.

Avertizare nowcasting. Cod galben de ceata si polei pentru 3 judete din Romania

Meteorologii ANM au emis, pentru seara zilei de 10 decembrie, trei avertizari nowcasting de tip cod galben, pentru ceata persistenta si polei, valabila in 3judete din Romania. Cod galben de.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete: Care sunt zonele vizate de atentionarea emisa de meteorologi

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis sambata dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata si precipitatii care vor duce la depunerea de polei. Atentionare.

Cod galben de vreme rea in opt judete ale tarii

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vant puternic, ninsori abundente si viscol in Carpat.

Alerta meteo ANM. Iarna si-a intrat in drepturi. Cod galben de ninsori abundente

Vin vesti rele de la meteorologii de la ANM: a fost emisa alerta meteo de COD GALBEN de ninsori abundente. E clar, iarna si-a intrat in drepturi deja! ANM a anuntat Cod galben de ninsori abundente Meteorologii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis alerta meteo. Este Cod galben de ninsori abundente, vant puternic .

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )