Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cod Galben de ingheturi in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cod Galben de ingheturi in Republica Moldova

Meteorologii au emis Cod Galben de ingheturi. Avertizarea este valabila in perioada 28 septembrie - 2 octombrie, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cod galben de descarcari electrice si vijelie

Meteorologii au emis avertizare cod galben in regiunea de nord si centru, fiind prevazute ploi de scurta durata cu descarcari electrice si izolat vijelie in rafale de pana la 15-20 m/s. Avertizarea e valabila astazi, 22 septembrie, pana la ora 23. 00, transmite IPN.

Cod Galben de ploi in 18 judete

Meteorologii au emis un Cod Galben de ploi valabil de vineri, ora 15 pana sambata dimineata, ora 10, pentru cantitati de apa insemnate.

Cod galben de ploi si vant in zona de munte a judetului Neamt. Precipitatiile ar putea atinge 50 l/mp

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ploi pentru o parte a judetului Neamt, valabil pentru intervalul 22 septembrie, ora 15. 00 - 23 septembrie, ora 10,00.

Cod galben de vant si ploi in judetul Galati. Precipitatiile ar putea ajunge la 50 de litri pe metru patrat

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un nou cod galben de vant si ploi pentru judetul Galati, valabil pentru intervalul 22 septembrie-23 septembrie, ora 21,00.

Cod galben de ploi in 16 judete din nordul si estul Romaniei

Meterologii au emis, vineri, un cod galben de ploi, valabil pentru judetele din nordul si din estul Romaniei. Atentionarea intra in vigoare vineri la ora 15. 00 si expira sambata la ora 10.

ANM: Cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7; averse si vreme rece in cea mai pare parte a tarii pana sambata la ora 21.00

ANM a emis o atentionare de cod galben de precipitatii pentru 12 judete si partial pentru alte 7 de vineri de la ora 15:00 pana sambata la ora 10:00. De asemenea, pentru cea mai mare parte a tarii sunt anuntate averse torentiale, racire a vremii si.

Cod galben de ceata in 12 judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare de Cod galben de ceata pentru 12 judete. Codul este valabil pana la ora 11:00.

Cod galben de vant puternic. Care sunt judetele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o noua atentionare nowcasting Cod galben de vant puternic, valabila in urmatoarea ora, in judetele Mehedinti si.

Cod galben de averse torentiale in 18 judete

O avertizare cod galben de averse torentiale, racire a vremii, intensificari temporare ale vantului a fost emisa de ANM, de astazi de la ora 13:00 pana sambata la ora 21:00, in 18 judete. De asemenea, pentru astazi, a fost emisa pana la ora 15:00 o avertizare nowcasting de cod portocaliu privind intensificari de scurta durata ale vantului in judetele Bacau si Vrancea.

Ludovic Orban saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European

Presedintele PNL, Ludovic Orban. a scris, sambata, pe Facebook, ca saluta apropierea celor trei partide de opozitie din Republica Moldova de valorile Partidului Popular European.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )