Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, in 18 judete, pana luni dimineata

Adevărul Adevărul,
Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, in 18 judete, pana luni dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil de duminica, ora 15. 00, pana luni, ora 05. 00, in zone din 18 judete. continuă pe Adevărul

Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, n 18 judete, pna luni dimineata

Meteorologii au emis un cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabil de duminica, ora 15. 00, pana luni, ora 05. 00, in zone din 18 judete.

Cod galben de instabilitate atmosferica, valabil pentru judetele Mehedinti si Gorj pna la ora 08:00

Agentia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting Cod galben de instabilitate atmosferica, valabila pentru judetele Mehedinti si Gorj pana la ora 08:00.

Cod galben de vreme rea si instabilitate atmosferica in cea mai mare parte din tara

Meteorologii au emis un Cod galben de vreme rea, valabil in perioada 13 iunie, ora 14. 00 - 15 iunie, ora 08. 00, interval in care se va semnala instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate.

Cod galben de furtuna pentru sapte judete

Sapte judete sunt sambata dimineata sub cod galben de furtuna pana la ora 8:00. Conform ANM, se vor manifesta izolat frecvente descarcari electrice, local averse ce vor cumula 20-25 l/mp, izolat grindina de mici dimensiuni si intensificari de scurta durata ale vantului in Gorj, Valcea si Olt.

Cod galben de ploi si grindina n 25 de judete pna la ora 21.00. Vremea rea pna smbata seara n toata tara

Meteorologii eu emis joi o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica in 25 de judete din Oltenia, sudul Banatului, Transilvania, local in Moldova, valabila pana joi seara, la ora 21. incepand de la 21. 00, intra in vigoare o informare de averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si caderi de grindina, valabila pentru toata tara, pana sambata seara.

Meteorlogii avertizeaza! Cod galben de averse in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, o avertizare nowcasting Cod galben de ploi, descarcari electrice si vant, valabila in ora urmatoare, pe raza a trei judete din zona.

Cod galben de vreme severa in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o avertizare nowcasting Cod galben de furtuna, valabila in urmatoarea ora, in Bucuresti. Potrivit meteorologilor, pana la ora 16:30, in zon.

Instabilitate atmosferica si ploi nsemnate n acest weekend. Cod portocaliu pentru nordul Moldovei, cod galben n aproape jumatate de tara. Harta zonelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata avertizari cod portocaliu si galben de instabilitate atmosferica si precipitatii insemnate, ce se vor semnala pana duminica seara in mai multe regiuni din tara. De altfel, perioade scurte de timp cu instabilitate atmosferica accentuata vor fi in intreaga tara, inclusiv pana luni dimineata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )