Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cod galben de instabilitate atmosferica, pana la noapte, in trei sferturi din tara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de instabilitate atmosferica, pana la noapte, in trei sferturi din tara

Administratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de instabilitate atmosferica, valabil luni, de la ora 12. 00 pana la ora 23. 00, in trei sferturi din tara. continuă pe Hotnews

ALERTA! Atentionare de COD GALBEN in aproape toata tara! Bucurestiul, asaltat si el de PLOI TORENTIALE

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi, care vizeaza 34 de judete si Municipiul Bucuresti si care va fi valabila pana la ora.

Cod galben de inundatii in 33 de judete, pana vineri la miezul noptii; in Timis si Caras-Severin este cod portocaliu

Hidrdologii au anuntat ca in 33 de judete este cod galben de inundatii, pana vineri la ora 24. 00, fiind posibile depasiri ale cotelor de aparare. Pana la ora 16. 00, in anumite zone din judetele Timis si Caras-Severin este cod portocaliu.

Cod galben de ploi torentiale pana vineri seara, la ora 22.00. Cat de mult va ploua

Vremea rea continua sa ne dea batai de cap si vineri. Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana la ora 22. Sunt vizate aproape toate judetele tarii, cantitatile de apa care vor cadea putand ajunge si la 50 de litri pe metru patrat.

Cod galben de ploi, in 34 de judete si Capitala, pana luni seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis luni o atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi, valabila in 34 de judete si Municipiul Bucuresti, pana la ora.

ALERTA! Atentionare ANM in aproape toata tara! Bucurestiul, asaltat si el de PLOI TORENTIALE

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare de Cod galben de instabilitate atmosferica si ploi, care vizeaza 34 de judete si Municipiul Bucuresti si care va fi valabila pana la ora.

Cod galben de furtuni si grindina in 36 de judete, pana vineri seara / Ploi torentiale si grindina si in Capitala, in weekend, dar vremea va fi calda

Incepand cu ora 10. 00, 36 de judete sunt sub avertizare cod galben de ploi puternice, furtuna si grindina. Avertizarea meteo este valabila pana vineri la ora 22. in Capitala, in weekend vremea va fi calda, cu temperaturi de pana la 30 de grade, dar vor fi intervale cu ploi torentiale si grindina.

ALERTA METEO: URGIE in aproape toata tara! COD GALBEN de ploi torentiale. VEZI HARTA JUDETELOR VIZATE

Vremea rea continua si vineri! REGRETE ETERNE PENTRU SILVIU PRIGOANA! A MURIT CU ZILE! BAHMUTEANCA A IZBUCNIT iN LACRIMI Meteorologii au emis o noua avertizare cod galben, valabila pana la ora 22.

Cod galben de inundatii pe rauri din 35 de judete pana luni, 10 iunie

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, o avertizare cod galben de inundatii valabila pe rauri din mai multe judete, printre care si Calarasi.

Cod galben de inundatii in 33 de judete. Hidrologii anunta depasiri ale cotelor de aparare pe mai multe rauri

Pana vineri, la ora 24. 00 in 33 de judete este cod galben de inundatii, hidrologii anuntand ca sunt posibile depasiri ale cotelor de aparare.

VREMEA. Cod galben de ploi, vineri dimineata

Cinci judete din zona Transilvaniei sunt sub atentionare cod galben de ploi, vineri dimineata, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Potrivit ANM, sunt sub cod galben de ploi judetele Salaj,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )