Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, de miercuri seara pana joi noapte

Adevărul Adevărul,
Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete, de miercuri seara pana joi noapte

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din noua judete, valabila de miercuri seara pana in noaptea de joi, cand se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti, viituri rapide pe raurile mici cu posibile efecte de inundatii locale si cresteri importante de debite si niveluri pe unele rauri, fiind posibila depasirea cotelor de atentie. continuă pe Adevărul

Alerta. Cod galben de inundatii pe rauri din noua judete. Oamenii sunt disperati

Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din noua judete, valabila incepand de miercuri seara pana in noaptea de joi, cand se vor produce sc.

Cod galben de inundatii pentru rauri din noua bazine hidrografice

Institutul National de Hidrologie a emis un cod galben, valabil pentru noua bazine hidrografice de miercuri ora 18. 00 pana joi ora 24. Avertizarea este valabila pentru bazinele Viseu, Iza, Tur, Lapus, Somesul Mare, Crisul Repede, Crisul Negru, Ialomita si Buza65488;u.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. A intrat in vigoare un cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii.

Cod galben de furtuna in Sibiu si Brasov si cod galben de vant in patru judete. Vantul poate atinge 65 de kilometri la ora

Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila pana la 12. 30, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau, Teleorman, Arges si Dambovita, pana la ora 15.

Cod portocaliu si cod galben de furtuni pentru mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod portocaliu si cod galben pentru mai multe judete ale tarii. COD : PORTOCALIU Data emiterii : 17-09-2017 ora 19 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 17-09-2017 ora 19:35 pana.

METEO Cod galben de ploi torentiale si vijelii, in sase judete

Sase judete sunt vizate, marti, de un cod galben de ploi torentiale si vijelii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Avertizare de ULTIMA ORA de la meteorologi. VINE URGIA

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. A intrat in vigoare un cod galben de vant pentru patru judete din sudul tarii.

Cod portocaliu de ploi abundente in cinci judete. Restul judetelor sunt sub cod galben

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare cod portocaliu de instabilitate atmosferica deosebit de accentuata pentru judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau. Cantitatile de apa vor atinge si depasi 70 de litri pe metru patrat. Restul tarii, cu exceptia judetelor Constanta si Tulcea, vor fi sub cod galben de furtuni cu averse torentiale, caderi de grindina si descarcari electrice.

Cod galben de averse si vant puternic. Ce judete sunt vizate. Capitala, sub alerta de vremea rea

Update: Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri dimineata, o atentionare nowcasting Cod galben de furtuna pentru judetele Brasov, Sibiu si Covasna, valabila pana la ora.

Avertizare de ultima ora de la meteorologi. Cod galben de furtuna si Cod galben de vant. Ce judete sunt vizate

Update: Meteorologii au emis, marti, o avertizare cod galben de furtuna pentru judetele Sibiu si Brasov, valabila in urmatoarele doua ore, dar si cod galben de vant puternic pentru judetele Buzau,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )