Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cod galben de ploi in trei sferturi din tara pana la ora 23.00

Adevărul Adevărul,
Cod galben de ploi in trei sferturi din tara pana la ora 23.00

Trei sferturi din tara se afla luni sub avertizare cod galben de ploi si furtuni, pana la ora 23. 00, potrivit unei alerte emise de Administratia Nationalaa de Meteorologie. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO Cod galben de ploi pana duminica-noapte. Care sunt zonele afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri, 24 iulie, doua avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica, potrivit carora, in weekend, aproape trei sferturi din tara va fi afectata de ploi si furtuni.

Alerta meteo. Cod galben de furtuna si ploi torentiale in jumatate din tara

Meteorlogii vin cu vesti proaste pe acest inceput de weekend. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat, sambata dimineata, un cod galben de furtuni in jumatate din tara.

Cod galben de ploi, vijelii si grindina! De cand ne vom afla sub influenta unei mase de aer tropical

Un nou cod galben de ploi, vijelii si grindina a intrat in vigoare la ora 12. De maine insa revine caldura iar pe alocuri, temperaturile se vor apropia in weekend de pragul de canicula. Meterologul Alina Serban a vorbit in exclusivitate la Antena 3 despre vremea instabila care predomina in majoritatea zonelor, dar si despre temperaturile ridicate care se vor inregistra .

Avertizari meteo, in peste jumatate de tara, pana duminica dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis doua avertizari meteo de instabilitate atmosferica accentuata si cantitati de apa insemnate, valabile in peste jumatate din tara pana duminica dimineata, ora 06.

Avertizare meteo. Cod galben de vijelii si ploi torentiale in 16 judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca 16 judete ale tarii sunt duminica sub alerta Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vant, vijelii si grindina. in sud va fi cald, cu disconfort termic ridicat.

Prognoza meteo, azi, 25 iulie 2020. Romania sub cod galben de instabilitate atmosferica. Iata cele mai afectate zone din tara

Meteorologii nu aduc vesti bune in acest weekend. ANM a emis o avertizare de tip cod galben pentru instabilitate atmosferica, valabila incepand de astazi, ora 5:00 pana la data de 26 iulie ora.

Cod galben si Cod portocaliu de inundatii in 8 bazine hidrografice, pana duminica. Vezi harta zonelor vizate

Avertizare de inundatii pe mai multe rauri din tara, transmisa de Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA). Avertizarea hidrologica este valabila de sambata de la ora 04. 00 respectiv.

Avertizare Cod galben de inundatii in 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a emis, luni, noi avertizari Cod galben de inundatii, valabile pana la miezul noptii, pe rauri din 11 judete. Conform prognozei de.

Protest in Ungaria, dupa demisiile in masa de la principalul site independent de stiri din tara. Peste 70 de angajati acuza guvernul Viktor Orban ca vrea sa acapareze publicatia

Majoritatea jurnalistilor de la Index, cel mai mare site independent de stiri din Ungaria, au demisionat la cateva zile distanta de momentul in care editorul-sef a fost indepartat din functie. in replica,.

Focar de coronavirus la o ferma din Germania: Pana acum au fost infectati 174 de muncitori

Aproape 500 de persoane se afla in carantina la o ferma din sudul Germaniei dupa izbucnirea unui nou focar de coronavirus, au anuntat oficiali locali, relateaza dpa, preluata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )