Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod galben de vant in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua avertizari Cod galben de vant puternic, valabile pentru mai multe judete din tara. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant puternic in sapte judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic cu rafale de pana la 100 de km/h in sapte judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele doua ore.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, vineri dimineata, atentionari nowcasting Cod galben de vant puternic cu rafale de pana la 100 de km/h in sapte judete din Muntenia si Moldova, valabile in urmatoarele doua.

De ce se produc cele mai multe cutremurenoaptea? Cercetatorii de la Institutul de Fizica a Pamntului au studiat mai bine de 5 ani acest fenomen, dar nu au gasit o logica

Cutremurul recent din noaptea de sambata spre duminica 5. 8 magnitudine) s-a produs in jurul orei 3,38 dimineata. Cel din 4 martie 1977, la ora 21. Daca va uitati la orele la care au loc seismele, veti observa ca cele mai multe au loc noaptea. HotNews. ro a analizat ultimele 1000 de seisme produse in Romania si a constatat ca noaptea au loc de peste doua ori mai multe cutremure decat ziua. Asa incat ne-am adresat Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, pentru a cauta o explicatie.

Circa 120 ha de vegetatie, distruse de incendiu in mai multe regiuni din Moldova

Pompierii Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta al MAI au intervenit la lichidarea a 39 focare de vegetatie uscata. Potrivit informatiilor preliminare, focarele de ardere au distrus circa 120 ha de vegetatie.

Veste URIASA pentru TOTI romanii: De acum vor primi MAI MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie...

Vesti bune pentru toti cei care care au lucrat in mai mult tari europene. Angajatii care au lucrat in 31 de state de pe continent pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au activat. in .

Atac armat in Statele Unite. Sunt mai multe victime

Un atacator a deschis sambata focul intr-o sinagoga din orasul Pittsburgh din statul american Pennsylvania. Cel putin patru persoane au fost ucise. Mai inainte, autoritatile locale au anuntat ca.

Aproape 7.000 de profesori romani au plecat peste hotare. Tara care a atras cele mai multe cadre didactice

Aproape 7. 000 de cadre didactice au plecat din tara in ultimii 20 de ani, din Romania si au solicitat recunoasterea profesiei in tarile din Uniunea Europeana, arata un raport al Comisiei Europene. Mai mult de jumatate dintre acestia au emigrat in Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )