Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cod GALBEN de vant, pentru sapte judete din Moldova.

România Liberă România Liberă,
Cod GALBEN de vant, pentru sapte judete din Moldova.

Sapte judete din Moldova se afla, luni, sub cod galben de vant puternic, valabila pana la 11. 15, a anuntat Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Agerpres. Potrivit meteorologilor, intre orele 09:15 si 11:15, pe spatii extinse in judetele Botosani, Iasi, Vaslui, Galati si local in estul judetelor Neamt, Vrancea si Bacau, se vor semnala intensificati de vant cu viteze la rafala ce pot atinge si depasi 70 km/h. Citeste si Cod GALBEN de vant in Dobrogea si vestul Marii . continuă pe România Liberă

Cod galben de vant puternic pentru Dobrogea si coasta Marii Negre, pana la ora 14:30. Vant puternic si in 7 judete din Moldova, pana la ora 11:15

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare cod galben de vant puternic in zona Dobrogei, valabila pana la ora 14:30, anunta Agerpres. Astfel, intre orele 8:30 si 14:30, in Dobrogea, in special in zona costiera si vestul Marii Negre, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot atinge si depasi la rafala 60-70 km/h, mare intens agitata. Meteorologii au emis luni dimineata si o atentionare imediata cod balben de vant puternic pentru sapte judete din Moldova, valabila pana la ora 11:15.

Ploaia provoaca tragedii. Un autocar cu 24 de persoane a derapat si a ajuns intr-un sant.

Un autocar in care se aflau 24 de persoane a derapat, luni dimineata, pe DN 7, ajungand intr-un sant, iar doua persoane au fost transportate la spital in urma accidentului, transmite Mediafax. Potrivit sefului Serviciului Politiei Rutiere Hunedoara, comisarul-sef Dan Micu, autocarul, care circula pe DN 7, a derapat in localitatea hunedoreana Lesnic si a ajuns in santul de pe marginea drumului. Citeste si Cod GALBEN de vant, pentru sapte judete din Moldova In autocar se aflau 24 de persoane, .

Cod galben de vant puternic in Dobrogea. Alte patru judete sunt sub cod de vijelii, iar in judetul Vaslui este cod portocaliu de inundatii pana la ora 18.00

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic in Dobrogea, in special zona costiera si vestul Marii Negre, valabila pana la ora 14. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis alte doua atentionari de cod galben de vijelii, iar hidrologii au emis cod potrocaliu de inundatii pentru rauri din judetul Vaslui. in mai multe gospodarii din tara apa a ajuns si la un metru.

Cod galben de vant puternic in Dobrogea. Alte patru judete sunt sub cod de vijelii. Locuinte inundate in mai multe localitati

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic in Dobrogea, in special zona costiera si vestul Marii Negre, valabila pana la ora 14. Totodata, Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis alte doua atentionari de cod galben de vijelii. intr-o comuna din localitatea vasluiana Bacesti 20 de locuinte au fost inundate, iar aproximativ 50 de persoane fiind evacuate.

Cod galben de vant puternic pentru Dobrogea si vestul Marii Negre, pana la ora 14:30

Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni dimineata o atentionare cod galben de vant puternic in zona Dobrogei, valabila pana la ora 14:30, anunta Agerpres. Astfel, intre orele 8:30 si 14:30, in Dobrogea, in special in zona costiera si vestul Marii Negre, se vor semnala intensificari ale vantului ce pot atinge si depasi la rafala 60-70 km/h, mare intens agitata.

Cod galben de vant puternic in Dobrogea, valabila pana la ora 14.30

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de vant puternic in Dobrogea, in special zona costiera si vestul Marii Negre, valabila pana la ora 14.

ANM a emis duminica cinci noi atentionari Cod Galben de ploi pentru Bucuresti si sud-estul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis duminica cinci noi atentionari Cod Galben de ploi pentru Bucuresti si judete din sudul si sud-estul tarii. Potrivit ANM, pe parcursul zilei de duminica, aria ploilor se va extinde treptat in sudul si sud-estul tarii, vor fi mai ales averse, posibil insotite de scurte intensificari ale vantului si descarcari electrice, iar cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40-50 l/mp.

Cod galben de ploi in Capitala si noua judete din sudul si estul tarii. Pana la ce ora este valabila avertizarea

Capitala si judetele Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau, Braila, Vaslui, Iasi si Galati sunt sub avertizare cod galben de ploi, duminica, pana in jurul orei 17. 30, informeaza.

Cod GALBEN de vant in Dobrogea si vestul Marii Negre.

Dobrogea si vestul Marii Negre se afla, luni, sub cod galben de vant, care poate atinge 60-70 km/h, pana la ora 14. 30, informeaza Mediafax. Citeste si COD GALBEN de ploi. Afla care sunt judetele afectate! Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare meteo valabila intre 08. 30 si 14. 30, valabila in zona de coasta a Dobrogei si in vestul Marii Negre. Marea va fi foarte agitata si vor exista intensificari ale vantului, ce poate atinge si depasi la rafala 60-70 de kilometri pe .

ANM: Avertizare cod galben de vant puternic pentru Dobrogea si vestul Marii Negre

O atentionare cod galben de vant puternic a fost emis luni dimineata de catre Administratia Nationala de Meteorologie ANM), valabila pana la ora 14:30. intre 08:30 si 14:30, in Dobrogea, in zona.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )