Libnet.ro
UNICEF

28 Apr.

Cod galben de vant puternic joi dimineata in mai multe judete din tara

Antena3 Antena3,
 Cod galben de vant puternic joi dimineata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, avertizari nowcasting Cod galben de vant, valabile in zone din judetele Sibiu si Cluj, in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la. continuă pe Antena3

ANM: Cod galben de vant puternic in Baragan pana la ora 15.00

Meteorologii au emis, marti, noi avertizari nowcasting cod galben de vant, valabile in mai multe localitati din Muntenia, Oltenia si Moldova, inclusiv in Capitala, pe durata urmatoarelor ore.

Atentionari de Cod Galben de vant in aproape toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, atentionari de Cod Galben pentru aproape toate judetele din tara, fiind semnalate intensificari ale vantului care pot atinge la rafala chiar si 100 de km/ora, in zonele de munte. in Bucuresti si zonele joase vantul bate cu viteza de 55-65 km/ora.

VREMEA. Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant in Bucuresti si alte 19 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, noi avertizari nowcasting cod galben de vant, valabile in mai multe localitati din Muntenia, Oltenia si Moldova, inclusiv in Capitala, pana la ora.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vant in Bucuresti si alte 19 judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, noi avertizari nowcasting cod galben de vant, valabile in mai multe localitati din Muntenia, Oltenia si Moldova, inclusiv in Capitala, pana la ora.

Incendiu puternic in Timis. Mai multe persoane au fost evacuate

O persoana imobilizata a fost scoasa din apartament cu targa, de pompieri, in urma unui incendiu care a izbucnit in subsolul blocului din Timisoara, in timp ce alte 13 persoane au fost evacuate, iar alte 20 s-au.

Cod galben de intensificari de vant in 19 judete si in municipiul Bucuresti

Meteorologii au emis avertizari Cod galben de intensificari de vant, valabile in mai multe localitati din Muntenia, Oltenia si Moldova, inclusiv in Capitala, pe durata urmatoarelor ore.

Facebook inchide mai multe pagini si conturi din Romania, pentru comportament neautentic coordonat. Legatura descoperita cu PSD

Facebook anunta inchiderea a mai multe pagini, grupuri si conturi care raspandeau stiri false pe reteaua de socializare, dar si pe Instagram. Au fost identificate doua astfel de operatiuni, prima cu originea.

VIDEO Un incendiu de vegetatie risca sa se extinda la mai multe case. Pompierii fac eforturi sa localizeze flacarile

Incendiul de vegetatie uscata se manifesta pe o suprafata de peste 20 de hectare de teren. Exista pericolul ca flacarile sa ajunga la mai multe case din zona.

Mai multe localitati raman fara curent din cauza lucrarilor de reparatii ale Enel

Mai multe localitati din judetul Calarasi raman marti, 5 martie, fara energie electrica din cauza lucrarilor de reparatii anuale si intretinerea instalatiilor realizate de echipe ale E Distributie Dobrogea.

Si-a cumparat o barca si a plecat cu ea pe un lac. La un moment dat, a inceput un vant puternic si a vazut ceva spectaculos. Stiam ca aceasta oportunitateva fi doar o data in viata - VIDEO

Fotograful Brent Cizek a cumparat, in aceasta iarna, o barca mica din plastic, cu ajutorul careia spera sa surprinda imagini pelacurile din Minnesota. Nu a fost cea mai buna idee, deoarece vantul a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 28 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )