Libnet.ro
UNICEF

14:00

Facebook inchide mai multe pagini si conturi din Romania, pentru comportament neautentic coordonat. Legatura descoperita cu PSD

Antena3 Antena3,
Facebook inchide mai multe pagini si conturi din Romania, pentru comportament neautentic coordonat. Legatura descoperita cu PSD

Facebook anunta inchiderea a mai multe pagini, grupuri si conturi care raspandeau stiri false pe reteaua de socializare, dar si pe Instagram. Au fost identificate doua astfel de operatiuni, prima cu originea. continuă pe Antena3

Facebook a inchis un laborator de troli al PSD: mai multe pagini si conturi care manipulau opinia publica au fost sterse

Facebook a anuntat joi seara ca a sters 31 de pagini, conturi si grupuri de Facebook acuzate ca fac parte dintr-o retea ce opereaza in Romania printr-o combinatie de conturi false si reale si care incercau sa promoveze o naratiune pozitiva fata de PSD. Reprezetantii Facebook mai spun ca persoana din spate este un asociat al partidului.

Viralul care face mai multe pentru turismul din Romania decat face Guvernul

Nu e o surpriza ca diversele demersuri ale autoritatilor de pana acum n-au ajutat turismul din Romania. Dar un clip extern a atras mai mult atentia decat campaniile statului. in septembrie.

Reuters: Cel mai mare partid de opozitie din Romania urmareste interzicerea Huawei in infrastructura telecomunicatiilor

Partidul National Liberal va declansa o ancheta publica privind contributia Huawei la infrastructurile critice si va incerca sa o blocheze din dezvoltarea retelei 5G din cauza preocuparilor de securitate crescande, a declarat marti Pavel Popescu, reprezentantul PNL in comisia IT a Parlamentului, potrivit Reuters.

Facebook a eliminat pagini, conturi si grupuri create de apropiati ai PSD care incercau sa manipuleze opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania care faceau parte dintr-o retea ce opera in Romania prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PSD, a spus seful pentru Cyberseccurity al companiei, Nathaniel Gleicher. Ei au impartasit, de asemenea, continut care incita la dezbinare si au promovat continut gazduit de cateva domenii care se prezentau ca site-uri de stiri, au spus cei de la Facebook. Compania a publicat o postare pe blogul mondial, cu cateva exemple de capturi de ecran cu asa-zise stiri despre USR, Ciolos sau Kovesi.

Facebook: Apropiati ai PSD incercau SA MANIPULEZE opinia publica din Romania

Facebook spune ca a eliminat patru pagini, 26 conturi de Facebook si un grup din Romania, care faceau parte dintr-o retea ce opera in tara noastra prin conturi false, dar si reale create de apropiati ai PS.

Cel mai spectaculos oras din Romania pe care ar trebui sa-l vizitezi

Anul acesta pe harta obiectivelor turistice alaturi de celelelate destinatii spectaculoase din lume, care merita neaparat vizitate se afla si orasul Turda din Romania. Autorii ghidului Michelin il recomanda in special pentru Salina Turda. Ghidul de Calatorie Michelin este unul dintre cele mai apreciate referinte de calatorie. Are peste 500 de pagini si include tot [] .

EXCLUSIV Tranzactie in asigurari: Bulgarii care detin Euroins vor prelua operatiunile Ergo din Romania

Bulgarii de la Eurohold, care detin Euroins, al saselea mare asigurator din piata, vor prelua operatiunile de asigurari generale si de viata ale grupului german Ergo pe piata din Romania, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse apropiate tranzactiei. Un anunt va fi facut cel mai probabil joi. Euroins a iesit din redresare financiara in 2017, dupa ce a adus 300 milioane lei la capitalul social. Ergo, asigurator german care este controlat de unul dintre cei mai mari reasiguratori din lume, Munich Re, se afla pe locul 4 pe piata asigurarilor de viata din tara.

VIDEO Un incendiu de vegetatie risca sa se extinda la mai multe case. Pompierii fac eforturi sa localizeze flacarile

Incendiul de vegetatie uscata se manifesta pe o suprafata de peste 20 de hectare de teren. Exista pericolul ca flacarile sa ajunga la mai multe case din zona.

Mai multe localitati raman fara curent din cauza lucrarilor de reparatii ale Enel

Mai multe localitati din judetul Calarasi raman marti, 5 martie, fara energie electrica din cauza lucrarilor de reparatii anuale si intretinerea instalatiilor realizate de echipe ale E Distributie Dobrogea.

Mai multe zboruri pe aeroportul din Craiova. Care este noul program al curselor

Wizz Air a introdus in programul pentru sezonul de vara al acestui an o serie de zboruri suplimentare pe jumatate dintre rutele puse la dispozitie pe aeroportul din Craiova. Astfel, numarul zborurilor operate va urca in perioada urmatoare cu o treime, ca efect a cresterii frecventei curselor catre cinci destinatii internationale: Londra,Roma, Barcelona, Madrid si Tel Aviv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )