Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de scoli

Adevărul Adevărul,
Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de scoli

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unitati scolare din patru judete cursurile au fost suspendate din cauza zapezii. continuă pe Adevărul

Cod galben de vant puternic si ninsori in 12 judete, pana la ora 15.00. Cursurile sunt suspendate in 30 de unitati scolare din patru judete

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unitati scolare din patru judete cursurile au fost suspendate din cauza zapezii.

Avertizare cod portocaliu de vant puternic si ninsori viscolite in mai multe judete. Recomandarile ISU pentru astfel de situatii

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o atentionare de cod portocaliu de vant tare, ninsori viscolite in judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau.

Avertizare meteo: cod galben de vant puternic, precipitatii abundente si polei in Baragan

Vremea rea face prapad si in Baragan. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcastingc Cod galben de vant puternic, valabile in sapte judete din Muntenia, in urmatoarele ore.

Cod galben de vant puternic si ninsori in mai multe judete din tara

Douasprezece judete sunt, vineri, sub cod galben de vant puternic si ninsoare pana la ora 15. 00, urmand a se inregistra rafale de vant si de 90 de kilometri la ora. in 30 de unit.

Avertizare meteo Cod galben. Vant, ninsori abundente si polei in aproape jumatate de tara

Aproape jumatate de tara se afla, pana miercuri-seara, 17 ianuarie 2018,ora 20,00, sub avertizare Cod galben de vreme rea emis astazi de meteorologi.

Cod galben de vant si ninsori in mai multe judete printre care si Arad

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare meteorologica Cod galben de intensificari ale vantului si ninsori, in general moderate cantitativ si viscolite, pentru mai multe judete din Transilvania si Moldova, valabila vineri, pana la ora 15:00. Sunt vizate si zone din judetul Arad.

Mehedintiul, sub Cod Galben de vant si ninsori. Poleiul si zapada au creat deja probleme in circulatie

Judetul Mehedinti se afla sub atentionare de Cod Galben, valabila pentru perioada 17 ianuarie, ora 14,00 18 ianuarie, ora 22. 00, si vizeaza intensificari ale vantului, precipitatii insemnate cantitativ, predominant ninsori in zona de nord a judetului.

Cod galben de vant si ninsori la munte si polei in zonele joase

Meteorologii au emis, marti, o atentionare de Cod galben de intensificari ale vantului, ninsori insemnate cantitativ pentru zona de munte. De asemenea, in sudul Banatului, in cea mai mare parte a Olteniei si a Transilvaniei vor fi semnalate depuneri de polei.

Codul portocaliu de viscol si ninsori, prelungit pana la ora 23.00 in judetul Tulcea si Carpatii Meridionali si de Curbura / Cod galben in alte cinci judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a actualizat joi avertizarea cod portocaliu de viscol si ninsori, anuntand ca se vor manifesta in continuare in cursul serii, pana la ora 23. 00, vant puternic si zapada troienita in Carpatii Meridionali si Carpatii de Curbura. Si in judetul Tulcea a fost prelungit joi seara codul portocaliu de vant puternic, ninsori viscolite si zapada spulberata.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de polei si viscol in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, marti, o avertizare nowcasting Cod galben de ploaie si polei, valabila in doua judete din zona Banatului, pe durata urmatoarelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )