Libnet.ro
UNICEF

19:15

Mehedintiul, sub Cod Galben de vant si ninsori. Poleiul si zapada au creat deja probleme in circulatie

Adevărul Adevărul,
Mehedintiul, sub Cod Galben de vant si ninsori. Poleiul si zapada au creat deja probleme in circulatie

Judetul Mehedinti se afla sub atentionare de Cod Galben, valabila pentru perioada 17 ianuarie, ora 14,00 18 ianuarie, ora 22. 00, si vizeaza intensificari ale vantului, precipitatii insemnate cantitativ, predominant ninsori in zona de nord a judetului. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo Cod galben. Vant, ninsori abundente si polei in aproape jumatate de tara

Aproape jumatate de tara se afla, pana miercuri-seara, 17 ianuarie 2018,ora 20,00, sub avertizare Cod galben de vreme rea emis astazi de meteorologi.

Cod galben de vant si ninsori la munte si polei in zonele joase

Meteorologii au emis, marti, o atentionare de Cod galben de intensificari ale vantului, ninsori insemnate cantitativ pentru zona de munte. De asemenea, in sudul Banatului, in cea mai mare parte a Olteniei si a Transilvaniei vor fi semnalate depuneri de polei.

Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Bulgaria: Cod galben de ninsori in opt regiuni

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Bulgaria ca, in conformitate cu datele transmise de Institutul bulgar de Meteorologie si Hidrologie, pentru perioada 13-14 Ianuarie 2018, 8 regiuni: Montana, Vrata, Loveci, Gabrovo, Pazardjik, Plovdiv, Smolyan si Kardjali, sunt sub cod galben de ninsori.

Aproape jumatate din judetele tarii se afla si astazi sub cod galben de vreme rea - vant, ploi, ninsori si polei

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionare cod galben de vreme rea - vant puternic, ploi, ninsori insemnate cantitativ si strat de zapada consistent la munte, dar si polei in zonele joase.

Premierul interimar Fifor: Sunt 23 de judete sub avertizare de cod galben de ninsori si intensificari de vant/ Incercati sa nu avem niciun fel de problema

In momentul de fata sunt 23 de judete care se afla sub avertizare de cod galben de ninsori si de intensificari de vant, a anuntat premierul interimar Mihai Fifor la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului. Fifor a cerut ministrilor sa fie atenti si sa incerce sa nu avem niciun fel de problema.

Cod galben de ninsori, lapovita si ploi! Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Miercuri Temperatura aerului va fi in crestere, dar vremea va fi in general inchisa. Vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor, mai ales sub forma de ploaie si.

Cod galben de vreme rea. Meteorologii anunta viscol, polei si ninsori abundente

Hunedoara se afla pana miercuri seara, sub cod galben de precipitatii mixte, polei si intensificari ale vantului, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod portocaliu de viscol si ninsori in Moldova si la munte; cod galben pe regiuni extinse din centru, nord si est

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile de miercuri dupa-amiaza pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania. La munte, rafalele de vant vor atinge si 140 km/h.

Cod galben de lapovita si vant puternic

Meteorologii au emis pentru noaptea de 17 spre 18 ianuarie avertizare cod galben de precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, pentru intreg teritoriul tarii. Local, pe drumuri se vor forma troiene, iar vantul nord-vestic va sufla cu intensificari de pana la 15-18 m/s, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )