Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avertizare cod portocaliu de vant puternic si ninsori viscolite in mai multe judete. Recomandarile ISU pentru astfel de situatii

Adevărul Adevărul,
Avertizare cod portocaliu de vant puternic si ninsori viscolite in mai multe judete. Recomandarile ISU pentru astfel de situatii

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis o atentionare de cod portocaliu de vant tare, ninsori viscolite in judetele Iasi, Vaslui, Vrancea, Galati, Tulcea si zona joasa a judetelor Neamt si Bacau. continuă pe Adevărul

Trei judete sunt sub avertizare cod galben de vant puternic

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cod portocaliu de viscol si ninsori in Moldova si la munte; cod galben pe regiuni extinse din centru, nord si est

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis mai multe avertizari cod portocaliu si cod galben de viscol si ninsori, valabile de miercuri dupa-amiaza pana joi seara si care vor afecta zeci de judete din tara, in special din Moldova, Dobrogea si Transilvania. La munte, rafalele de vant vor atinge si 140 km/h.

Avertizare meteo Cod galben. Vant, ninsori abundente si polei in aproape jumatate de tara

Aproape jumatate de tara se afla, pana miercuri-seara, 17 ianuarie 2018,ora 20,00, sub avertizare Cod galben de vreme rea emis astazi de meteorologi.

Val de vreme extrema in Romania. Cod portocaliu de ninsori in aproape jumatate de tara

Meteorologii au emis un cod portocaliu de ninsori pentru aproape jumatate din tara. 19 judete sunt vizate de avertizarea emisa, iar cel mai puternic vor fi lovite zonele din estul tari. Alina Serban, de la.

Se anunta vant puternic in Vrancea. Meteorologii au emis Cod Portocaliu

Avertizarea meteo de cod portocaliu pentru Vrancea este valabila de joi dimineata, de la ora 1. 00 si joi seara, la ora 20.

Aproape jumatate din judetele tarii se afla si astazi sub cod galben de vreme rea - vant, ploi, ninsori si polei

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionare cod galben de vreme rea - vant puternic, ploi, ninsori insemnate cantitativ si strat de zapada consistent la munte, dar si polei in zonele joase.

Cod galben de lapovita si vant puternic

Meteorologii au emis pentru noaptea de 17 spre 18 ianuarie avertizare cod galben de precipitatii sub forma de ploaie si lapovita, pentru intreg teritoriul tarii. Local, pe drumuri se vor forma troiene, iar vantul nord-vestic va sufla cu intensificari de pana la 15-18 m/s, transmite IPN.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de vreme rea in mai multe judete din tara

Trei judete - Caras-Severin, Constanta si Tulcea - se afla sambata dimineata sub avertizare cod galben de vant puternic emisa de Administratia Nationala de Meteorologie ANM). Pentru judetul .

Vreme REA: Ninsori si vant PUTERNIC in aproape jumatate de tara!

Aproape jumatate din judetele tarii se afla, pana miercuri seara, sub atentionarecod galbende vreme rea - vant puternic, ploi,ninsoriinsemnate cantitativ si strat de.

Cod portocaliu de vremea rea. Cand vine ninsoarea si viscolul

Judetul Vaslui se afla sub avertizare de cod portocaliu de vreme rea. Ninsoarea si viscolul vor afecta intreg judetul incepand cu noaptea de miercuri spre joi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )