Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cod galben de vijelii in 29 de judete din Romania

Antena3 Antena3,
Cod galben de vijelii in 29 de judete din Romania

Meteorologii vin cu o atentionare cod galben de vijelii pentru 29 de judete. Avertizarea a intrat in vigoare joi dimineata si dureaza pana seara. Intensificarile vantului vor depasi 55 - 65 kmh. continuă pe Antena3

Alerta de vreme rea: Cod galben de vijelii, grindina si ploi torentiale

Vremea rea pune stapanire pe Romania. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata in sud-estul tarii incepand marti, 12 mai, in intervalul orar 09. 00, unde a fost anuntat cod galben. Sunt asteptate vijelii, grindina si ploi torentiale.

Avertizare meteo. Cod portocaliu de vijelii in 11 judete din tara

Avertizare meteo. Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o noua avertizare de tip Cod portocaliu de vijelii, valabila in 11 judete din zona Moldovei. Avertizarea intra in vigoarede la ora 11. 00 si va fi activa pana la ora 20. Potrivit avertizarii, vantul va bate cu 80-100 kmh.

Cele mai amendate judete din Romania: cine castiga la contraventii in starea de urgenta

In cele cateva luni de stare de urgenta, agentii de politie au fost foarte activi cand vine vorba de amenzi pentru incalcarea restrictiilor de circulatie. Lasand la o parte legalitatea.

Cod galben de vant puternic in aproape toata tara. 30 de grade in Capitala

Meteorologii au emis miercuri o informare ce anunta instabilitate atmosferica in toata tara si un cod galben de vijelii pentru 29 de judete, valabil pana joi seara.

ANM: Cod galben de vant si vijelii pentru 28 de judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare cod galben de vijelii valabila joi de la ora 6:00 pana la 23:00. 28 de judete dinsudul Banatului, nordul Crisanei, in Maramures si.

ANM: Cod galben de vant si vijelii in majoritatea regiunilor tarii. Vreme instabila pana la miezul noptii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica, pentru Transilvania, Oltenia si Muntenia, valabil pe tot parcursul zilei de.

Cod galben de vant in peste trei sferturi din tara, inclusiv in Bucuresti. Rafalele vor atinge si100 kmh

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare Cod galben de intensificari ale vantului si instabilitate atmosferica, valabila pe parcursul zilei de marti, in peste trei sferturi din tara, inclusiv in Municipiul Bucuresti.

INFOGRAFIC Topul judetelor din Romania in functie de amenzile date in starea de urgenta. Ce amenzi s-au dat in alte tari din UE

In starea de urgenta, valoarea maxima a amenzii pentru nerespectarea restrictionarii circulatiei a fost de 20. 000 de lei 4. 150 euro) in Romania. Bulgaria se numara printre statele cu cele mai mari amenzi.

incep lucrarile in Sectorul 4. Se va construi cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania (VIDEO)

Incep lucrarile la cel mai mare spital universitar de stomatologie din Romania. in total, spitalul va avea peste 50 de cabinete medicale, dotari de ultima generatie, echipamente moderne, consultatii si.

De ce lipseste medicamentul Euthyrox din Romania. Consumul a explodat in februarie, iar autoritatile sunt legate la maini si nu pot actiona

Criza de Euthyrox din Romania, medicament vital pentru pacientii cu afectiuni tiroidiene, s-a declansat pe fondul exploziei consumului de Euthyrox in luna februarie 2020 crestere cu aproape 40%) si a fost accentuata de incapacitatea anumitor actori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )