Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cod galben de viscol, ninsori puternice si ploaie in 10 judete

Adevărul Adevărul,
Cod galben de viscol, ninsori puternice si ploaie in 10 judete

Zece judete se afla, luni, sub avertizari cod galben pentru ploaie si lapovita care va favoriza depunerea de polei, alte cinci judete sunt sub avertizari de viscol, iar pentru patru judete meteorologii au transmis avertizari de vant puternic. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod galben de viscol, ninsori puternice si ploaie in 10 judete. Trei zboruri au anulate

Zece judete se afla, luni, sub avertizari cod galben pentru ploaie si lapovita care va favoriza depunerea de polei, alte cinci judete sunt sub avertizari de viscol, iar pentru patru judete meteorologii au transmis avertizari de vant puternic. Din cauza conditiilor meteo dificile, trei zboruri au fost anulate pe ruta Bucuresti-Londra.

ANM a emis un cod galben de viscol si ninsori consistente la munte si unul de vant puternic pentru mai multe regiuni ale tarii / Precipitatii mixte si ninsori in mare parte din tara

ANM a emis o informare meteo de precipitatii mixte si ninsori la munte, valabila de sambata ora 11. 00 pana duminica ora 20. 00 in mare parte din tara, dar si doua coduri galbene, unul de viscol si ninsori insemnate cantitativ in zonele de munte si unul de vant puternic ce intra in vigoare duminica.

Cod galben de ninsori abundente si intensificari ale vantului: Care sunt zonele vizate(FOTO)

Meteorologii au emis sambata doua atentionari cod galben de intensificari ale vantului, ninsori insemnate cantitativ, strat de zapada consistent care vizeaza mai multe regiuni ale.

Vreme rea in toata tara. Cod galben de ninsori pana la ora 16.00. MAI: Accesul pe drumurile care pot deveni impracticabile va fi blocat

Duminica, sunt in vigoare doua avertizari Cod galben de vreme severa, dar si o informare meteorologica privind lapovita si ninsoare in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii. in acest context, Politia Rutiera acorda o atentie sporita drumurilor intens circulate, in special celor care fac legatura intre diverse regiuni ale tarii si zonele montane,.

UPDATE Cod galben de ninsori pana la ora 16.00. Accesul pe drumurile care pot deveni impracticabile va fi blocat. Peste 2.500 de gospodarii, fara curent

Duminica, sunt in vigoare doua avertizari Cod galben de vreme severa, dar si o informare meteorologica privind lapovita si ninsoare in vestul, centrul, nordul si nord-estul tarii. in acest context, Politia Rutiera acorda o atentie sporita drumurilor intens circulate, in special celor care fac legatura intre diverse regiuni ale tarii si zonele montane.

Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de viscol, valabila in zone montane din trei judete aflate in Transilvania, respectiv in doua.

Cod galben de vant puternic in Baragan. Cat tine vremea rea, unde mai ninge

Sudul Olteniei, al Munteniei si al Dobrogei va fi spulberat de vant puternic duminica, 10 decembrie, rafalele ajungand la 70 km/h. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis cod galben de vreme rea pentru majoritatea judetelor tarii, la munte fiind anuntate ninsori viscolite.

Atentionare de calatorie: Cod galben de vant puternic pentru 16 regiuni din Bulgaria

MAE atentioneaza cetatenii romani care vor sa mearga in Bulgaria ca 16 din cele 28 de regiuni din Bulgaria se afla duminica sub atentionare de vant puternic. Potrivit MAE, institutul meteo bulgar a emis pentru duminica un cod galben de atentionare pentru vant puternic pentru regiunile Vidin, Montana, Vratsa, Pleven, Veliko Tarnovo, Ruse, Razgrad, Targoviste, Silistra, Sumen, Dobrici, Varna, Sliven, Stara Zagora, Plovdiv si Pazardjik.

Mai multe zone din tara vizate de o avertizare cod galben. Va ninge abundent si vantul se va intensifica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata, 9 decembrie, mai multe avertizari cod galben pentru diferite judete ale tarii. in unele locuri va ninge abundent, iar in altele vantul se va intensifica.

ANM: Ninsori puternice in orele urmatoare in mai multe judete ale tarii

ANM a emis o informare meteorologica pentru mai multe judete ale tarii, acolo unde va ninge puternic in orele urmatoare. INFORMARE METEOROLOGICA Fenomene vizate: precipitatii mixte in vest, nord.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )