Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mai multe zone din tara vizate de o avertizare cod galben. Va ninge abundent si vantul se va intensifica

Adevărul Adevărul,
Mai multe zone din tara vizate de o avertizare cod galben. Va ninge abundent si vantul se va intensifica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata, 9 decembrie, mai multe avertizari cod galben pentru diferite judete ale tarii. in unele locuri va ninge abundent, iar in altele vantul se va intensifica. continuă pe Adevărul

Cod galben de intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de intensificari de vant, valabile pentru mai multe judete din tara.

ALERTA METEO - Mai multe judete din tara, sub COD GALBEN de VISCOL: Pana la ce ora este valabila atentionarea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, doua atentionari de viscol valabile in orele urmatoare in zona demuntea judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si Su.

ANM a emis un cod galben de viscol si ninsori consistente la munte si unul de vant puternic pentru mai multe regiuni ale tarii / Precipitatii mixte si ninsori in mare parte din tara

ANM a emis o informare meteo de precipitatii mixte si ninsori la munte, valabila de sambata ora 11. 00 pana duminica ora 20. 00 in mare parte din tara, dar si doua coduri galbene, unul de viscol si ninsori insemnate cantitativ in zonele de munte si unul de vant puternic ce intra in vigoare duminica.

ANM: Ninsori puternice in orele urmatoare in mai multe judete ale tarii

ANM a emis o informare meteorologica pentru mai multe judete ale tarii, acolo unde va ninge puternic in orele urmatoare. INFORMARE METEOROLOGICA Fenomene vizate: precipitatii mixte in vest, nord.

Zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman astazi temporar fara curent

E-Distributie Muntenia va intrerupe temporar, astazi, alimentarea cu energie electrica in unele zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizie si reparatie, potrivit Agerpres.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

Incendiu izbucnit la un apartament din Constanta. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri

Un incendiu a izbucnit in seara zilei de joi, 7 decembrie, la un apartament situat la etajul 1 intr-un bloc din Constanta. Pompierii au evacuat mai multe persoane care se aflau in imobil.

Cum sa joci la Bursa cu mai multe sanse de castig

Afla ce este bursa de valori si cum sa joci la bursa cu mai multe sanse de castig in 2018.

VIDEO Produse expirate din 2010, descoperite in mai multe magazine din Buzau

Magazinele de cartier au la raft adevarate bombe chimice sub forma de alimente expirate, unele si de spte ani. Au constatat-o politistii locali din Buzau care au mers in control la cateva buticuri din oras alese la intamplare. Agentii au descoperit atat de multe nereguli incat au umplut doua dube cu produsele expirate pe care le-au confiscat.

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume. I-a cucerit pe toti la doar sase ani - FOTO

Pana nu demult, titlul de cea mai frumoasa fetita din lume ii apartinea frantuzoaicei Thylane Blondeau, care a devenit faimoasa, la numai patru ani. Acum, la varsta de 16 ani, aceasta a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )