Libnet.ro
UNICEF

09:15

ANM: Ninsori puternice in orele urmatoare in mai multe judete ale tarii

Antena3 Antena3,
ANM: Ninsori puternice in orele urmatoare in mai multe judete ale tarii

ANM a emis o informare meteorologica pentru mai multe judete ale tarii, acolo unde va ninge puternic in orele urmatoare. INFORMARE METEOROLOGICA Fenomene vizate: precipitatii mixte in vest, nord. continuă pe Antena3

Cod galben de intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de intensificari de vant, valabile pentru mai multe judete din tara.

ALERTA METEO - Mai multe judete din tara, sub COD GALBEN de VISCOL: Pana la ce ora este valabila atentionarea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, doua atentionari de viscol valabile in orele urmatoare in zona demuntea judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si Su.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de viscol in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, miercuri, doua atentionari nowcasting de viscol valabile in orele urmatoare in zona de munte a judetelor Buzau, Prahova, Arges, Dambovita si.

Perchezitii in mai multe judete intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii din Prahova fac in aceasta dimineata 52 de perchezitii in sapte judete si in Capitala, la sediile unor societati comerciale si la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare a banilor, 40 de persoane urmand sa fie duse la audieri, potrivit unui comunicat de presa.

Perchezitii in mai multe judete si in Capitala intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Politistii din Prahova fac joi dimineata 52 de perchezitii in 7 judete si in Capitala, la sediile unor societati comerciale si la locuintele unor persoane banuite de evaziune fiscala si spalare a banilor.

Perchezitii domiciliare in mai multe judete pentru inselaciune prin metoda Accidentul

Politistii de investigatii criminale bihoreni au efectuat marti noua perchezitii domiciliare, pe raza judetelor Ilfov, Botosani, Ialomita si in Capitala, pentru a documenta si proba activitatea infractionala a 11 persoane, banuite de comiterea infractiunilor de inselaciune si complicitate la inselaciune prin metoda Accidentul, potrivit unui comunicat de presa al Inspetoratului General al Politiei Romane IGPR).

Mai multe zone din tara vizate de o avertizare cod galben. Va ninge abundent si vantul se va intensifica

Administratia Nationala de Meteorologie a emis sambata, 9 decembrie, mai multe avertizari cod galben pentru diferite judete ale tarii. in unele locuri va ninge abundent, iar in altele vantul se va intensifica.

Peste 19.000 de locuri de munca vacante la nivel national, cele mai multe pentru agenti de securitate

Peste 19. 000 de locuri de munca vacante sunt disponibile, cele mai multe in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cei mai multi angajatori cauta agenti de securitate si muncitori necalificati in industria confectiilor.

Incendiu izbucnit la un apartament din Constanta. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri

Un incendiu a izbucnit in seara zilei de joi, 7 decembrie, la un apartament situat la etajul 1 intr-un bloc din Constanta. Pompierii au evacuat mai multe persoane care se aflau in imobil.

Cum sa joci la Bursa cu mai multe sanse de castig

Afla ce este bursa de valori si cum sa joci la bursa cu mai multe sanse de castig in 2018.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )