Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cod portocaliu si galben de ploi in mai multe judete

Antena3 Antena3,
Cod portocaliu si galben de ploi in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, noi atentionari nowcasting de averse si grindina pentru localitati din judetele Hunedoara, Arad, Bihor, Caras - Severin si Timis Cod. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora al meteorologilor. Cod galben de furtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 30, in judetele Sibiu si Alba.

Atentionare ANM! Cod galben defurtuna in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, noi avertizari nowcasting cod galben de furtuna, pentru mai multe judete. Potrivit meteorologilor, pana la ora 14. 00, in judetele Harghita si.

Cod galben de ploi in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata, noi atentionari nowcasting de averse si grindina pentru localitati din judetele Hunedoara, Arad, Bihor, Caras - Severin si Timis Cod.

Cod galben de ploi torentiale si furtuni in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla joi sub Cod galben de ploi si vijelii, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Atentionare meteo! Cod galben de furtuni si vijelii in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri dimineata, doua noi atentionari nowcasting Cod galben de furtuni si vijelii pentru localitati din judetele Bihor si Arad. Potrivit.

Avertizare meteo! Cod galben de ploi pentru mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, doua atentionari cod galben, una de precipitatii pentru judetele Arad si Timis si alta de ceata, pentru judetul.

UPDATE Cod galben de ploi si vijelii in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis Cod galben de ploi si vijelii pentru mai multe judete din tara. Si marti, Administratia Nationala de Meteorologie mai multe avertizari de scurta durata de vreme rea.

VIDEO Rupere de nori in Prahova. Un barbat si patru masini au fost luate de viitura, iar mai multe case au fost inundate

O ploaie torentiala care a durat mai bine de o ora a provocat pagube in mai multe localitati din judetul Prahova. Un barbat si mai multe masini au fost luate de viitura, iar mai multe gospodarii si drumuri au fost inundate.

Stere Halep: Simona va cstiga mai multe Grand Slam-uri, azi a spart gheata

Tatal Simonei Halep, Stere Halep, a declarat, sambata, ca fiica sa va castiga mai multe Grand Slam-uri dupa ce a reusit sa sparga geheata si s-a impus la Roland Garros.

Un barbat urmarit de politisti n Capitala s-a aruncat n rul Dmbovita; el are mai multe condamnari pentru furturi si fusese eliberat din penitenciar n aprilie

Un tanar aflat la volanul unei masini care a refuzat sa opreasca la semnalale politistilor, in zona targului Vitan din Capitala, a fost prins dupa ce agentii au tras focuri de arma, iar in timpul urmaririi el a abandonat autoturismul si a sarit in raul Dambovita, reusind sa iasa pe celalalt mal, potrivit News. ro. Surse judiciare spun ca barbatul, care are mai multe condamnari pentru furt, fusese eliberat din penitenciar in luna aprilie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )