Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cod portocaliu de ninsori. Masini derapate si circulatie ingreunata pe drumurile din Teleorman

Adevărul Adevărul,
Cod portocaliu de ninsori. Masini derapate si circulatie ingreunata pe drumurile din Teleorman

Judetul Teleorman se afla astazi, 06 ianuarie, sub incidenta codului portocaliu de ninsoare abundenta si viscol puternic. Mai multe masini au derapat pe drumurile din judet si in 23 de localitati sunt probleme cu furnizarea energiei electrice. continuă pe Adevărul

UPDATE Cod portocaliu de ninsori emis de meteorologi. Ce judete sunt vizate. Comandament de iarna la ora 15.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un Cod portocaliu de ninsori, valabil pentru sud estul tarii. De asemenea, meteorologii au emis si un Cod galben de ninsori. Avertizarile intra in vigoare pe 5 ianuarie si vor fi valabile pana pe 6 ianuarie, ora 20.

Sedinta la Guvern in legatura cu avertizarea Cod portocaliu de ninsori

Premierul Pavel Filip i-a convocat, vineri, la Guvern pe sefii serviciilor responsabile de gestionarea situatiilor exceptionale, pentru a evalua riscurile in legatura cu anuntarea Codului portocaliu de conditii meteorologice complicate pe teritoriul tarii.

ALERTA DE VREME REA! Cod PORTOCALIU de ninsori si viscol in 11 judete, Cod GALBEN in alte 15 judete (FOTO)

UPDATE: La ora 14. 00 se reuneste comandamentul de urgenta. Meteorologii au anuntat ca va fi cod portocaliu de ninsori in 11 judete din sud-estul tarii, inclusiv in Bucuresti. Cod galbende.

Ninsori puternice. Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis avertizare cod portocaliu de ninsori puternice in raioanele centrale si de sud, unde stratul de zapada va ajunge la 7-17 centimetri. Avertizarea intra in vigoare pe 6 ianuarie si se va mentine pana pe 8 ianuarie, timp in care va viscoli si se vor forma troiene.

Comandament de IARNA la M.A.I.: Romania, SUB COD PORTOCALIU DE NINSORI SI VISCOL (VIDEO, FOTO)

Noul ministru al Internelor a convocat comandamentul de iarna, dupa ce ANM a anuntat ca vremea se raceste puternic de joi seara. Potrivit meteorologilor, Romania va fi pana in weekend sub cod de.

Alerta meteo de vreme rea: cod portocaliu de viscol puternic in Baragan

Vremea o ia razna in urmatoarele ore. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM) in intervalul 5 ianuarie, ora 22. 00 6 ianuarie, ora 20. 00, sunt asteptate ninsori insemnate cantitativ si local viscolite. Meteorologii au instituit deja un cod galben in 15 judete. in Baragan, de vineri noapte, vremea se inrautateste si a fost emisa avertizare de cod portocaliu.

Alerta de vreme rea. Buzaul intra la noapte sub cod portocaliu de viscol

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, o avertizare Cod portocaliu de ninsori si viscol puternic pentru Bucuresti, Buzau si alte zece judete din sudul si estul tarii, valabila de vineri dimineata de la ora 2. 00, pana seara la ora 18.

Prognoza meteo pentru Dobrogea. Gerul Bobotezei aduce Cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari pentru toata zona de sud, est si centru a Romaniei. Dobrogea este direct vizata de atentionari de Cod Galben si Cod Portocaliu sub care va intra din seara de joi, 5 ianuarie, ora 22 si care va dura pana sambata, 7 ianuarie, ora 10.

FOTOGALERIE Capitala sub cod portocaliu de viscol - cum arata marile bulevarde, strazile secundare si trotuarele

In Bucuresti ninge de joi seara, iar orasul se afla sub cod portocaliu de ninsoare, fiind anuntate precipitatii pana vineri, la ora 20. In aceasta dimineata, pe bulevardele principale se circula in conditii de iarna, nefiind blocaje in intersectii, potrivit datelor furnizate de Politia Rutiera. Pe strazile secundare s-a intervenit putin sau deloc, la fel si in statiile RATB si la trecerile de pietoni. Nici trotuarele nu sunt deszapezite, insa aici este treaba cetatenilor, fiecare fiind obligat sa-si faca curat in fata casei. Daca sunteti nemultumiti de felul in care se face deszapezirea in Capitala, va rugam sa ne trimiteti informatii si imagini cu strazile/trotuarele/statiile RATB blocate.

Cum supravietuiesti pe cod portocaliu. Ce nu trebuie sa lipseasca din masina cand pleci la drum pe viscol

Traficul in conditii de viscol puternic devine un cosmar. Totusi, celor care sunt obligati sa plece la drum in astfel de conditii, politistii rutieri le dau cateva sfaturi. Avand in vedere avertizarea de cod portocaliu, care intra in vigoare in noaptea de vineri spre sambata, e bine de stiut ce e obligatoriu sa avem in masina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )