Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cod rosu de inundatii, in mai multe zone din tara. Anunt important de la hidrologi

Antena3 Antena3,
Cod rosu de inundatii, in mai multe zone din tara. Anunt important de la hidrologi

Dupa ce meteorologii au emis cod portocaliu de vijelii, a fost emis cod rosu de inundatii in Prahova si Ialomita. Cod rosu: 01. 2019 ora 10:00 01. 2019 ora 15:00 Ca urmare a precipitatiilor. continuă pe Antena3

Alerta meteo! Cod portocaliu si cod galben de vijelii in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis noi coduri de tip nowcasting, in care anunta vreme rea in Romania. Vizate sunt judetele Bihor si Cluj, pentru care s-a emis cod galben, respectiv.

Cod portocaliu de vreme rea. Vijelii, grindina de medii si mari dimensiuni, in mai multe zone din tara

In cea mai mare parte a Munteniei si Drobogei, nordul Olteniei, jumatatea de sud a Moldovei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, va ploua torential, iar in interbale scurte de timp sau prin.

VREMEA 29 mai. Mai multe zone din tara scapa de ploi si se bucura de temperaturi uriase

O vreme instabila azi in cea mai mare parte a tarii. Scapa de ploi sudul si estul teritoriului, unde vremea va fi frumoasa, cu cer variabil si temperaturi de 30 de grade in zona Mun.

Cinci camere care transmit live din mai multe zone ale globului

Chiar daca nu pot inlocui experienta cunoasterii unui nou loc, exista cateva camere video care transmit live non-stop din mai multe zone ale globului, redand zilnic imagini din mijlocul naturii sau din locuri cu insemnatate pentru oameni.

Cod rosu de inundatii in judetele Ialomita si Prahova sambata, pana la ora 15:00

Judetele Ialomita si Prahova se afla sambata sub cod rosu de inundatii, in intervalul orar 10:00 - 15:00. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ISU) Prahova anunta ca doua podete au fost afectate de ape, 7 gospodarii fiind la acest moment izolate.

Cod rosu de inundatii in localitatea Adancata. Ce sunt sfatuiti oamenii sa faca

Autoritatile din judetul Ialomita sunt in alerta. Un cod rosu de inundatii a intrat in vigoare sambata, ora 10. Zona unde se prognozeaza viitura este localitatea Adancata.

O noua avertizare cod rosu de inundatii in judetele Prahova si Ialomita

Hidrologii au emis, sambata, o noua atentionare cod rosu de inundatii pe raul Cricovul Sarat, care strabate judetele Ialomita si Prahova. Avertizarea este valabila pana la ora 15. in Prahova, patru copii cu varste cuprinse intre 9 luni si 6 ani au fost luati de viitura vineri seara. Unul dintre copii a fost gasit decedat, iar ceilalti trei sunt cautati in continuare de catre echipajele de interventie.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate regiuni!

Vineri, atat in Capitala, cat si in alte zone din tara, vremea se va fi mentine instabila, insa temperaturile vor ramane la un nivel ridicat, cu o minima de 19 grade si o maxima de 29 de grade Celsius,.

JOAO MACHADO, COMISIA EUROPEANA: Marea Neagra contine cele mai multe deseuri din UE

Marea Neagra contine cea mai mare densitate de deseuri produse de om si ajunse in mediul marin, din Uniunea Europeana, iar 90% din aceste deseuri constituie plastic, a declarat seful Directiei Generale MARE a Comisiei Europene, Joao Aguiar Machado, in mesajul transmis, ieri, participantilor la conferinta Ziua Maritima Europeana in Romania.

ANM a emis cod portocaliu in jumatate din tara. Ce fenomene meteo au fost semnalate

Meteorologii vin cu vesti proaste pentru acest inceput de weekend. ANM a emis un cod portocaliu de vreme rea pentru mai bine de jumatate din tara, unde va ploua, iar instabilitatea atmosferica va fi accentuata. ANM informeaza ca, vineri dimineata, a emis un cod portocaliu de ploi, valabil pentru mai multe judete din tara. Este [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )