Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cod rosu de viscol si vant in judetul Braila. Se inchid drumurile nationale si judetene, bacurile nu mai circula, iar cursurile scolare se suspenda

Adevărul Adevărul,
Cod rosu de viscol si vant in judetul Braila. Se inchid drumurile nationale si judetene, bacurile nu mai circula, iar cursurile scolare se suspenda

Politia va institui filtre de miercuri, incepand de la ora 21,00, pe drumurile nationale si judetene din judetul Braila, oprind circulatia pana cand starea vremii va permite redeschiderea acestora. Vor putea circula doar autospecialele pompierilor, Politiei, Jandarmeriei, Ministerului Apararii Nationale, ambulantele si masinile de interventie de la Electrica. continuă pe Adevărul

ALERTA METEO Cod rosu de viscol si vant in 9 judete din tara

Meteorologii au emis avertizari Cod rosu de viscol si vant in noua judete din tara, in vigoare de miercuri seara pana joi dimineata.

HARTA Cod rosu de viscol in 9 judete Coduri galben si portocaliu pentru mare parte din tara, pentru viscol si ninsori

Meteorologii au emis cod rosu de viscol pentru 9 judete, avertizarea fiind valabila de miercuri seara pana joi dimineata. Vant puternic, lapovita si ninsoare in Capitala, incepand de miercuri seara Temperaturi de pana la -2 grade.

Vremea se schimba radical in toata tara: COD ROSU de VISCOL in noua judete Meteorologul de serviciu: in Bucuresti va ninge abundent, iar vantul va depasi 70 kmh

ANM a emis un cod rosu de viscol in noua judete. Acesta va fi valabil in intervalul 05 februarie, ora 18:00 - 06 februarie, ora 08:00 si vizeaza zona de munte a judetelor Prahova, Dambovita, Arges,.

Cod rosu de viscol in 8 judete, pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, doua avertizari Cod rosu de viscol, valabile din aceasta seara si pana joi dimineata in opt judete, respectiv alte avertizari Cod galben si Cod portocaliu de ninsori viscolite ce vizeaza mare parte din tara.

Cod rosu de viscol in Prahova si alte opt judete. Se asteapta inclusiv ninsori consistente

Meteorologii anunta ca, incepan de miercuri seara si pana joi dimineata, in noua judete din tara, inclusiv in Prahova, vremea se va inrautati. Astfel a fost emis cod rosu de viscol valabil pentru zona de munte a judetului Prahova, dar si pentru alte opt judete din S-E tarii.

Alerta ANM: Vine urgia. Cod rosu de viscol in Baragan, ce anunta meteorologii

Urgia loveste Baraganul. O avertizare cod rosu a fost emisa de Administratia Nationala de MeteorologieANM) pentru cinci judete din sud-estul tarii, printre care si Calarasi. De miercuri seara, ora 22. 00, si pana joi dimineata, 6 februarie, 08. 00, se vor semnala fenomene meteo extreme.

Alerta ANM de cod rosu de viscol si ninsoare in noua judete - VIDEO

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, o alerta de vreme severa imediata de cod rosu de visol si ninsori puternice in noua judete.

VREMEA. Cod rosu de viscol si vant in zona montana din noua judete. Ninsori vor fi si in Capitala

Meteorologii au anuntat o avertizare cod rosu de viscol si vant in zona montana din noua judete, in vigoare de miercuri seara pana joi dimineata. Pentru Capitala au anuntat cod portocaliu de vant si ninsoare.

Mai multe trenuri regio au fost anulate pana maine dimineata, din cauza Codului rosu de viscol si vant

CFR a anuntat ca mai multe trenuri regio au fost anulate ca urmare a avertizarilor de cod rosu emise de Administratia Nationala de Meteorologie de viscol puternic, rafale de vant si vizibilitate redusa.

Romania, sub COD ROSU: Un judet a fost inchis, iar cateva sute de oameni au ramas izolati, fara energie electrica

Autoritatile din Buzau anunta ca toate drumurile nationale care tranziteaza judetul se inchid incepand cu ora 22. 00, atunci cand intreg judetul intra sub avertizare cod rosu de viscol cu vizibilitate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )