Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cod Rutier 2019. A fost adoptata legea care prevede ca soferii sa lipeasa acest semn pe parbriz

Playtech Playtech,
Cod Rutier 2019. A fost adoptata legea care prevede ca soferii sa lipeasa acest semn pe parbriz

Cod Rutier 2019. Senatul a adoptat proiectul de lege care prevede ca soferii care au dizabilitati de auz sa poata lipi pe luneta autoturismului un semn prin care sa precizeze deficienta si faptul ca au nevoie de un interpret atunci cand sunt opriti in trafic. Proiectul va ajunge si in Camera Deputatilor, care este for . continuă pe Playtech

Cod rutier 2019. Greseala pe care o fac toti soferii care isi duc copiii la scoala. Ignoranta ii poate costa scump

In codul rutier sunt prevazute o serie de reguli pe care soferii ar trebui sa le respecte cu strictete, iar in caz contrar pot primi amenzi usturatoare din partea agentilor de politie. Una dintre aceste reguli care necesita importanta se refera la tranportul copiilor de catre conducatorii auto. in cazul in care nu sunt indeplinite .

Legea care va revolta romanii. Cine sunt cei care pot ramane fara pensie

Deputatii PNL Florin Roman si Romeo Nicoara au depus in Parlament un proiect de lege care prevede ca persoanele publice care au fost condamnate pentru fapte de coruptie sa nu mai primeasca pensie de serviciu. Din aceasta categorie fac parte judecatori sau parlamentari care au primit condamnari pentru infractiuni precum luarea si darea de mita .

Camera Lorzilor a adoptat legea care-l impiedica pe Boris Johnson sa scoata Marea Britanie din UE fara un acord in octombrie

Camera superioara a Parlamentului britanic a aprobat, vineri, o lege care intentioneaza sa blocheze un Brexit fara acord la sfarsitul lunii octombrie, fortandu-l pe prim-ministrul Boris Johnson sa ceara o noua amanare pentru divort de la Uniunea Europeana, scrie Reuters.

Soc total! Multi dintre pensionari pot ramane FARA PENSII: Legea care declanseaza CUTREMURUL in sistem

Este soc total! Mai multi pensionari ar putea sa ramana fara o parte dintre venituri din cauza unei noi legi care cutremura sistemul. Va iesi un scandal imens daca proiectul va fi adoptat, scrie.

Parlamentarii britanici pregatesc un raspuns pentru Boris Johnson daca va incerca sa sfideze legea care il obliga sa ceara amanarea Brexitului

Parlamentarii britanici pregatesc o actiune legala in cazul in care prim-ministrul Boris Johnson incearca sa sfideze legea care il constrange sa ceara o amanare a Brexitului, a declarat sambata liderul laburistilor, Jeremy Corbyn, pentru BBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )