Libnet.ro
UNICEF

00:07

Codrin Stefanescu, atac la Tariceanu, pe tema unui pact cu Iohannis: Mai bine sa vorbeasca de protocoalele secrete

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu, atac la Tariceanu, pe tema unui pact cu Iohannis: Mai bine sa vorbeasca de protocoalele secrete

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat un atac la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce liderul ALDE a vorbit de un posibil pact pe Justitie cu presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu, atacla adresa lui Tariceanu:Vrea sa vorbeasca despre protocoale. Poate vrea sa semneze cu domnul Iohannis un pact pe chestia asta

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat miercuri ca el nu s-ar duce la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Iohannis pe legislatia din domeniul Justitiei. intrebat cum.

Schimb de replici dure in direct. Codrin Stefanescu: Sunt cozi interminabile de investitori la Palatul Victoria. Razvan Prisca: Confundati investitorii cu protestatarii!

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu si liberalul Razvan Prisca au avut un schimb dur de replici in timpul unei emisiuni televizate, pe tema mersului economiei in guvernarea PSD. Totul a pronit .

Ce spune Tariceanu despre posibilitatea unui pact intre toate partidele din Romania in legatura cu Justitia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca va participa la consultarile de la Cotroceni. intrebat daca ar accepta ideea unui pact pe justitie intre partide, el a spus ca nu ar.

Tariceanu lauda discursul lui Iohannis din Parlamentul European: Liderul ALDE se declara in favoarea unui pact cu presedintele pe justitie

Calin Popescu Tariceanu a salutat, marti seara, faptul ca presedintele Klaus Iohannis a afirmat in discursul sustinut in Parlamentul European ca probleme interne ale Romaniei sunt un subiect care nu trebuie s.

Cu Iohannis nu se poate purta un dialog

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat astazi ca el nu s-ar duce la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Iohannis pe legislatia din domeniul Justitiei, dar a adaugat ca in sedinta Biroului Permanent National se va decide ceea ce este mai bine pentru partid.

Marian Oprisan respinge ideea unui pact pe justitie: Este o chestiune absolut neserioasa. Justitia trebuie sa fie independenta

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat miercuri dimineata, cu cateva ore inainte de consultarile liderilor de partide cu presedintele Klaus Iohannis pe tema legislatiei din justitie, ca incheierea.

DERAPAJ Atac homofob mpotriva unui lider politic din Titu, n publicatii locale si centrale

Un politician din localitatea dambaviteana Titu a devenit tinta unui atac de presa homofob, cuin care e folosit un limbaj extrem de dur la adresa orientarii sexuale a personajului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )