Libnet.ro
UNICEF

06:45

Marian Oprisan respinge ideea unui pact pe justitie: Este o chestiune absolut neserioasa. Justitia trebuie sa fie independenta

B1 B1,
Marian Oprisan respinge ideea unui pact pe justitie: Este o chestiune absolut neserioasa. Justitia trebuie sa fie independenta

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat miercuri dimineata, cu cateva ore inainte de consultarile liderilor de partide cu presedintele Klaus Iohannis pe tema legislatiei din justitie, ca incheierea. continuă pe B1

Ce spune Tariceanu despre posibilitatea unui pact intre toate partidele din Romania in legatura cu Justitia

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, ca va participa la consultarile de la Cotroceni. intrebat daca ar accepta ideea unui pact pe justitie intre partide, el a spus ca nu ar.

Marian Oprisan: Paul Stanescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, miercuri, ca ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc. Toti ministrii.

Marian Oprisan: Paul Stanescu nu a comunicat deloc

Ministrii care nu comunica nu au ce cauta in functii guvernamentale, iar Paul Stanescu nu a comunicat deloc, a declarat miercuri presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan.

Codrin Stefanescu, atac la Tariceanu, pe tema unui pact cu Iohannis: Mai bine sa vorbeasca de protocoalele secrete

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a lansat un atac la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce liderul ALDE a vorbit de un posibil pact pe Justitie cu presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania: Discursul despre justitie este denaturat politic

Presedintele Uniunii Judecatorilor din Romania, Dana Girbovan, a vorbitdespre dezbaterile privind justitia in forurile europene, declarand ca aceasta este folosita mai degraba ca arma.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )