Libnet.ro
UNICEF

13:45

Codrin Stefanescu: Legat de Liviu Dragnea, suntem convinsi ca a fost o DECIZIE POLITICA. A fost o zi foarte trista pentru noi (VIDEO)

B1 B1,
Codrin Stefanescu: Legat de Liviu Dragnea, suntem convinsi ca a fost o DECIZIE POLITICA. A fost o zi foarte trista pentru noi (VIDEO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost o decizie politica, iar luni a fost o zi foarte trista pentru Partidul Social Democrat PSD), a declarat Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, marti, la Palatul. continuă pe B1

CODRIN STEFANESCU: Condamnarea lui Dragnea a fost o decizie politica

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, marti, ca Liviu Dragnea a fost condamnat printr-o decizie politica si ca nu vrea sa vada colegi care se delimiteaza de el. Stefanescu a mai spus ca este necesara organizarea rapida a unui congres al partidului.

Sedinta CEX PSD: S-a cerut demisia lui Codrin Stefanescu

Demisia lui Codrin Stefanescu din functia de secretar general al PSD a fost ceruta in sedinta CEX. in curs de actualizare .

Sindicalistii din penitenciare, scrisoare-soc pentru Liviu Dragnea. Amenintari la adresa liderului PSD

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor a formulat o scrisoare socanta pentru Liviu Dragnea, care a fost incarcerat la penitenciarul Rahova dupa ce a fost condamnat luni de Instanta.

Codrin Stefanescu: M-am saturat sa vad oameni care se delimiteaza de Liviu Dragnea (VIDEO)

Condamnarea lui Liviu Dragnea a fost o decizie politica, iar luni a fost o zi f trista pentru Partidul Social Democrat PSD), a declarat Codrin Stefanescu, secretarul general al PSD, marti, la Palatul.

Codrin Stefanescu, reactie dupa condamnarea lui Dragnea: A fost o decizie politica. A fost o zi foarte trista pentru intregul partid

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a facut o serie de declaratii referitoare la soarta partidului dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. A fost o decizie politica. A fost oribil si a fost o zi.

Presedintele PSD Suceava le cere demisia lui Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu: Ce ati facut voi imi provoaca dispretul

Presedintele organizatiei municipale Suceava a PSD, Dan Ioan Cusnir, este de parere ca Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu trebuie sa-si asume esecul de la europarlamentare si sa plece din partid. Cusnir a declarat, intr-o conferinta de presa care a avut loc luni, 27 mai, la sediul PSD Suceava, ca marea majoritatea pesedistilor il detesta pe Liviu Dragnea.

Surse: Cine va fi noul presedinte executiv al PSD, dupa ce Dancila a preluat sefia partidului. Codrin Stefanescu, mazilit. Cine vine in locul sau

Fostul premier Paul Stanescu, mazilit de Liviu Dragnea, va deveni noul presedinte executiv al partidului, pana la Congresul din luna iunie, sustin surse politice pentru Adevarul. Viroica Dancila va prelua azi, oficial, sefia partidului. Codrin Stefanescu, unul dintre locotenentii fideli lui Dragnea, va fi dat jos din functia de secretar general al PSD. in locul siu va fi numit Marcel Ciolacu, fost vicepremier in Guvernul Tudose.

Surse: Cine va fi noul presedinte executiv al PSD. Codrin Stefanescu, mazilit. Un lider PSD cere alegeri anticipate. Dancila refuza categoric

Fostul premier Paul Stanescu, mazilit de Liviu Dragnea, va deveni noul presedinte executiv al partidului, pana la Congresul din luna iunie, sustin surse politice pentru Adevarul. Viroica Dancila va prelua azi, oficial, sefia partidului. Codrin Stefanescu, unul dintre locotenentii fideli lui Dragnea, va fi dat jos din functia de secretar general al PSD. in locul sau va fi numit Marcel Ciolacu, fost vicepremier in Guvernul Tudose.

Codrin Stefanescu: Nu s-a discutat nici macar o secunda, in aceasta seara, despre varianta schimbarii conducerii partidului

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine ca nu exista in PSD nicio discutie despre inlocuirea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD ca urmare a rezultatelor alegerilor europarlamentare. Nu s-a.

Plesoianu, mesaj amenintator catre noua grupare de la sefia PSD: Slugilor! Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu? Va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a transmis marti un mesaj catre cei care vor sa-i treaca pe linie moarta pe apropiatii lui Liviu Dragnea: Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )