Libnet.ro
UNICEF

01:05

intalnire de taina intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe francez

Antena3 Antena3,
intalnire de taina intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe francez

Antena 3 a aflat informatii explozive despre o intalnire de taina care a avut loc aseara intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, care se afla in vizita oficiala in. continuă pe Antena3

Victor Ponta, declaratii despre Laura Codruta Kovesi, pe vremea cand era premier: Kovesi e propusa pentru functia de procuror-sef DNA. Diferenta intre ea si Morar e mare

Victor Ponta declara in 2013, intr-o editie a emisiunii La Ordinea Zilei ca Laura Codruta Kovesi este o propunere pentru functia de sefa DNA, iar diferenta intre ea si Daniel Morar, in vremea aceea.

Laura Codruta Kovesi, cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a anuntat miercuri ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce ar fi desemnat, ca membru al unei echipei de control, un magistrat aflat intr-o stare vadita de incompatibilitate,.

Laura Codruta Kovesi este cercetata disciplinar de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a anuntat miercuri ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi - cercetata disciplinar de Inspectia Judicara

Inspectia Judiciara a anuntat astazi ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Inspectia Judiciara, raport devastator pentru sefa DNA: Laura Codruta Kovesi, trimisa in fata sectiei de procurori a CSM

Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de sefa Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, pentru savarsirea mai multor abateri disciplinare, mai exact pentru nerespectarea.

Laura Codruta Kovesi, raspuns catre CSM: Cum justifica protocoalele secrete cu SRI

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a trimis un document explicativ catre Consiliul Superior al Magistraturii, pentru a lamuri modul in care s-au incheiat protocoalele secrete cu SRI. Potrivit.

Inspectia Judiciara o ancheteaza din nou pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi

Inspectia Judiciara a inaintat Sectiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii o noua actiune disciplinara fata de procurorul sef al DNA, fiind invocate o serie de abateri disciplinare in efectuarea unor controale la doua servicii teritoriale ale DNA.

Ce salariu are Laura Codruta Kovesi: Sefa DNA primeste si sporuri

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au venituri considerabile. La data de 31 martie 2018, salariile procurorilor, procurorilor militari si personalului de specialitate juridica asimilat .

Informatii uluitoare despre intalnirea dintre Kovesi si ministrul de Externe al Frantei

Antena 3 a aflat informatii explozive despre o intalnire de taina care a avut loc aseara intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, care se afla in vizita oficiala in.

Informatii despre intalnirea dintre Kovesi si ministrul de Externe al Frantei

Antena 3 a aflat informatii explozive despre o intalnire de taina care a avut loc aseara intre Laura Codruta Kovesi si ministrul de Externe al Frantei, Jean-Yves Le Drian, care se afla in vizita oficiala in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )