Libnet.ro
UNICEF

01:05

Codul fiscal a intrat in dezbaterea Comisiei de buget de la Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Codul fiscal a intrat in dezbaterea Comisiei de buget de la Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind Codul Fiscal va fi dezbatut maine, de la ora 10:00, in Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, fiind invitati si reprezentanti ai Ministerului Finantelor, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Codul fiscal a intrat in dezbatarea Comisiei de buget de la Camera Deputatilor

Proiectul de lege privind Codul Fiscal va fi dezbatut miercuri, de la ora 10. 00, in Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, fiind invitati si reprezentanti ai Ministerului Finantelor. Codul fiscal a fost adoptat de Senat saptamana trecuta, iar Camera Deputatilor este camera decizionala.

Senatul cumpara materiale pentru renovare spatii, iar Camera Deputatilor retehnologizeaza lifturile

Senatul cumpara materiale pentru curatenie si renovari spatii, carpe de praf, galeti de plastic, maturi de plastic, dar si alte materiale necesare renovarii. Asta in timp ce Camera Deputatilor.

Ce achizitii mai face Parlamentul: Camera Deputatilor cheltuie 1,5 mil. lei cu lifturile, Senatul cumpara bureti de vase, carpe si manusi menajere

Senatul cumpara materiale pentru curatenie si renovari spatii, carpe de praf, galeti de plastic, maturi de plastic, vopsea, lac pentru lemn, glet de ipsos, iar Camera Deputatilor retehnologizeaza lifturile din Palatul Parlamentului.

Comisia de buget a inceput dezbaterile pe Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a inceput, azi, dezbaterile la proiectele Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, aratand ca noile coduri nu aduc taxe noi si nu le creste pe cele existente, potrivit surselor din presa.

Deputatii din Comisia de buget au inceput dezbaterile la Codul Fiscal

Comisia de buget a Camerei Deputatilor a inceput, marti, dezbaterile la proiectele Codului Fiscal si Codului de Procedura Fiscala, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, aratand ca noile coduri nu aduc taxe noi si nu le creste pe cele existente,.

Ministrul Finantelor roaga PSD sa nu modifice Codul Fiscal

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, s-a intalnit, luni, cu deputatii PSD si i-a rugat sa nu aduca amendamente Codului Fiscal, care sa afecteze bugetul de stat pe urmatorii ani, informeaza Mediafax.

Legea Rebecca a trecut de Senat. Daca trecere si de Camera Deputatilor, pustii sub 18 ani nu au voie in cluburi fara parinti

Proiectul de lege initiat de senatorul brasovean Sebastian Grapa, prin care persoanelor sub 18 ani li se asigura o dezvoltare sanatoasa, a trecut de camera superioara a Parlamentului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )