Libnet.ro
UNICEF

10:45

Codul Galben de ploi, prelungit pana luni, pentru toata tara

Antena3 Antena3,
Codul Galben de ploi, prelungit pana luni, pentru toata tara

Meteorologii au extins atentionarea de Cod Galben de ploi pana luni, la ora 10. 00, aceasta fiind valabila pentru intreaga tara, potrivit unui anunt al Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe Antena3

Codul galben de ploi torentiale si vijelii a fost prelungit pana luni, 15 iunie

Meteorologii au prelungit pana luni dimineata avertizarea Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila in intreaga tara incepand de vineri, 12 iunie.

Iar se strica vremea. Codul galben a fost prelungit pana luni

Meteorologii au extins atentionarea de Cod Galben de ploi pana luni, la ora 10. 00, aceasta fiind val.

Prognoza meteo |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit din nou. De data aceasta este valabil in toata tara (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in perioada urmatoare, ne anunta meteorologii. Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale, care trebuia sa i-a sfarsit joi la ora 10:00, a fost prelungit, potrivit unei.

ANM |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit. Acestea sunt judetele vizate (FOTO)

Nu vom scapa de ploi nici in zilele care urmeaza. Meteorilogii nu ne aduc vesti bune nici de data aceasta. Codul galben de furtuni si grindina a fost prelungit pana pe 11 iunie, la ora 10:00. Zonele in care vor.

Prognoza meteo. Cod galben pentru toata tara. Pana cand este valabil

Se strica vremea in Romania! Meteorologii anunta cod galben de ploi si vijelii in toate regiunile tarii. Pana cand va fi valabila atentionarea emisa de ANM, aflati in paragrafele urmatoare. Cod Galben de ploi si vijelii in toata tara in aceasta dimineata, meteorologii au emis o atentionare Cod Galben de ploi si vijelii si vizeaza .

ANM |Codul galben de vijelii, grindina si ploi torentiale a fost prelungit. Furtunile pun stapanire pe intreaga tara (FOTO)

Ploile nu ne parasesc nici in zilele urmatoare, potrivit meteorologilor. Administratiei Nationale de Meteorologie a emis pe 12 iunie o avertizare potrivit careia codul galbel de vijelii, grindina si ploi.

Cod galben de ploi si vijelii, in toata tara, pana luni dimineata - UPDATE

Intreaga tara se afla sub cod galben de ploi pana sambata dimineata la ora 10. 00, potrivit unei atentionari transmise de Administratia Nationala de Meteorologie.

ANM: Romania intra in Cod Galben de ploi torentiale, grindina si vijelii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de Cod Galben pentru toata tara. Romania va trece prin ploi torentiale, grindina si vijelii pana sambata dimineata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )