Libnet.ro
UNICEF

10:00

Codul rosu de viscol a lasat romanii fara curent electric: ce zone au fost afectate

Adevărul Adevărul,
Codul rosu de viscol a lasat romanii fara curent electric: ce zone au fost afectate

Codul rosu de viscol a lasat fara curent electric sute de localitati mai mici si chiar zone importante din marile orase ale tarii. Pana si Reactorul 1 al centralei nucleare din Cernavoda a fost oprit controlat, din cauza unei avarii pe liniile Transelectrica. continuă pe Adevărul

Mii de romani, FARA CURENT ELECTRIC din cauza viscolului

Peste 15. 000 de abonati din mai multe localitati ale judetului Constanta au ramas, vineri dimineata, fara curent electric, din cauza viscolului, multi dintre ei neavand nici apa dupa ce statiile de.

Efectele Codului Rosu in Ialomita: 12 sate fara curent electric, mai multe masini prinse sub nameti

In momentul de fata, din cauza viscolului, 12 localitati rurale din Ialomita sunt fara curent electric. De asemenea, un tren de calatori si mai multe masini au ramas blocate in zapada.

in Arges, dupa ninsoarea de azi-noapte, 1.700 de locuinte au ramas fara curent electric. N-au lipsit nici accidentele

In urma caderilor de zapada, 1. 700 de abonati din Arges au ramas fara curent electric. Pana la aceasta ora, in majoritatea localitatilor afectate, avariile au fost remediata. Au mai ramas de rezolvat problemele in cazul a aproape 200 de consumatori.

UPDATE 42 de localitati fara curent electric, toate drumurile nationale si judetene din Braila, inchise. Judetul, sub cod rosu de viscol pana la ora 18.00

Judetul Braila este sub cod rosu de viscol. Toate drumurile nationale si judetene sunt inchise, iar vantul bate cu mare putere.

A fost oprita circulatia autocamioanelor pe mai multe trasee din Moldova, iar mai multe localitati au ramas fara curent electric

Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale a anuntat in dupa-amiaza zilei de vineri, 6 ianuarie, ca a fost oprita circulatia autocamioanelor pe patru trasee din tara din cauza ninsorilor puternice. Decizia a fost luata de catre Comisia pentru situatii exceptionale teritoriale, convocata in raionul Cahul.

Romania, sub zapada. 26 de judete, vizate de ninsori si viscol. in trei dintre acestea s-a instituit codul rosu. Mai multe drumuri si Autostrada Soarelui au fost inchise. Recomandarile DSU pentru soferi |FOTO

Vremea rea a pus, incepand din noaptea de joi spre vineri, stapanire pe Romania. Astfel, pana la ora 18. 00, municipiul Bucuresti si 11 judete sunt vizate de un cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite.

VIDEO Buzaul, aproape de Codul Rosu. Gravidele si dependentii de dializa sunt adusi la spital din comunele judetului

Zeci de gravide si peste o suta de persoane care au nevoie de dializa trebuie transportate la spital pentru a nu fi probleme pe durata viscolului. Este una dintre masurile trasate de autoritati, in Comitetul pentru Situatii de Urgenta. Buzaul va fi din noaptea de joi spre vineri sub cod portocaliu de viscol iar de vineri de la ora 8. 00 pana la ora 14. 00 ar putea intra sub cod rosu.

Iadul alb pune stapanire pe Romania. in trei judete este codul rosu de ninsoare. Armata intervine in Constanta, pentru deszapezirea drumurilor. Zeci de drumuri inchise, trenuri anulate si zboruri cu intarzieri |FOTO + VIDEO

Vremea rea a pus, incepand din noaptea de joi spre vineri, stapanire pe Romania. Astfel, pana la ora 18. 00, municipiul Bucuresti si 11 judete sunt vizate de un cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )