Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mii de romani, FARA CURENT ELECTRIC din cauza viscolului

B1 B1,
Mii de romani, FARA CURENT ELECTRIC din cauza viscolului

Peste 15. 000 de abonati din mai multe localitati ale judetului Constanta au ramas, vineri dimineata, fara curent electric, din cauza viscolului, multi dintre ei neavand nici apa dupa ce statiile de. continuă pe B1

Paula Chirila, LA UN PAS DE ACCIDENT din cauza viscolului! Vedeta este iNGROZITA

Paula Chirila era cat pe ce sa nu ajunga la emisiunea pe care o modereaza din cauza conditiilor meteo. Prezentatoarea a marturisit ca fost in aceasta dimineata la un pas de a face accident,.

Efectele Codului Rosu in Ialomita: 12 sate fara curent electric, mai multe masini prinse sub nameti

In momentul de fata, din cauza viscolului, 12 localitati rurale din Ialomita sunt fara curent electric. De asemenea, un tren de calatori si mai multe masini au ramas blocate in zapada.

Codul rosu de viscol a lasat romanii fara curent electric: ce zone au fost afectate

Codul rosu de viscol a lasat fara curent electric sute de localitati mai mici si chiar zone importante din marile orase ale tarii. Pana si Reactorul 1 al centralei nucleare din Cernavoda a fost oprit controlat, din cauza unei avarii pe liniile Transelectrica.

in Arges, dupa ninsoarea de azi-noapte, 1.700 de locuinte au ramas fara curent electric. N-au lipsit nici accidentele

In urma caderilor de zapada, 1. 700 de abonati din Arges au ramas fara curent electric. Pana la aceasta ora, in majoritatea localitatilor afectate, avariile au fost remediata. Au mai ramas de rezolvat problemele in cazul a aproape 200 de consumatori.

A fost oprita circulatia autocamioanelor pe mai multe trasee din Moldova, iar mai multe localitati au ramas fara curent electric

Serviciul Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale a anuntat in dupa-amiaza zilei de vineri, 6 ianuarie, ca a fost oprita circulatia autocamioanelor pe patru trasee din tara din cauza ninsorilor puternice. Decizia a fost luata de catre Comisia pentru situatii exceptionale teritoriale, convocata in raionul Cahul.

LIVE TEXT Cod rosu de viscol in Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi/ Toate drumurile nationale din Braila, Constanta, Ialomita si Calarasi, precum si Autostrada A2 si porturile, inchise / 41 de trenuri sunt anulate / Avioanele decoleaza

Drumurile nationale din judetele Buzau, Braila, Constanta, Calarasi si Ialomita precum si un tronson al Autostrazii Soarelui sunt inchise din cauza viscolului. Bucurestiul si 11 judete sunt de la ora 02. 00 pana la ora 18. 00, sub avertizare cod portocaliu de viscol, iar alte 15 judete din estul, sudul si centrul tarii au fost atentionate cu cod galben de ninsori viscolite, valabil pana vineri seara. Porturile de la Marea Neagra sunt inchise, 41 de trenuri au fost anulate, la fel si o cursa aeriana spre Istanbul. 56Probleme mari in transporturile europene din cauza ninsorilor si gerului 08. 50Braila: Toate evenimentele de Boboteaza pe Faleza Dunarii se anuleaza din cauza viscolului puternic08. 45Slujba de Boboteaza din Constanta a fost anulata. Agheasma a inghetat in cele 17. 000 de peturi08. 30Toate drumurile din Ilfov, inchise circulatiei din cauza viscolului IGPR)08. 25 Cod rosu de viscol in sase judete: Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi08. 17 Din cauza operatiunile de dejivrare, cursele aeriene pleaca de pe Optopeni cu intarzieri de 30-60 de minute08. 05INFOTRAFIC Sunt inchise A2 si drumuri judetene din noua judete08. 00Sunt inchise din cauza vicolului toate drumurile din Ialomita si Calarasi. 55Cod rosu de viscol in Buzau intre orele 9. 00, a anuntat Aurelia Mitrea, Prefect de Buzau la Digi 24.

Trafic blocat pe calea ferata. Lista trenurilor anulate din cauza viscolului

CFR Calatori a anulat mai multe trenuri care circulau in zonele afectate de viscolul puternic. Nici din judetul Calarasi nu pleaca nicio garnitura, in conditiile in care pana vineri la ora 13. 00 judetul se afla sub cod rosu de viscol.

DRUMURILE din patru judete, iNCHISE COMPLET din cauza viscolului

Traficul rutier este restrictionat total in judetele Calarasi, Constanta, Braila si Ialomita, zone cel mai puternic afectate de viscol, informeaza Biroul de presa al IGPR. Potrivit sursei citate, se.

RAVAGII in estul si centrul Europei: Germania, Austria si Polonia, afectate de furtuni care ar putea provoca URAGANE. 16.000 de locuinte, lasate FARA CURENT (FOTO)

Furtunile de zapada si rafalele puternice de vant au provocat un adevarat haos in partea de centru si est a Europei, perturband transportul. Mai multe drumuri au fost blocate din cauza copacilor.

Probleme mari la deszapezirea strazilor din Galati din cauza viscolului. Transportul public este astazi gratuit

Chiar daca echipele de interventie au iesi pe strazi inca din cursul noptii, viscolul foarte puternic le face munca zadarnica. La cateva minute dupa trecerea lamelor carosabilul se acopera din nou de troiene.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )