Libnet.ro
UNICEF

17:15

Codurile pentru GTA San Andreas care te vor ajuta sa te bucuri la maximum de joc

Adevărul Adevărul,
Codurile pentru GTA San Andreas care te vor ajuta sa te bucuri la maximum de joc

Seria GTA e una dintre cele mai cunoscute, dar indiferent cat de spectaculos era jocul construit de dezvoltatori, pe atat de frumos era cand foloseai coduri. continuă pe Adevărul

GTA San Andreas coduri: Toate parolele de care ai nevoie

Daca esti in cautare de coduri pentru GTA San Andreas si esti gata sa dai o noua sansa jocului, aici gasesti lista completa de parole pe care le poti folosi. GTA San Andreas este, in continuare, un joc extrem de popular, fiind printre cele mai apreciate lansate de Rockstar. L-am jucat indelung si am terminat campania [].

Turcan, declaratie exploziva: Vor fi colegi din PNL care vor vota in favoarea legii salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a calificat marti drept haotica legea salarizarii unitare, insa a admis ca vor fi si deputati liberali care vor vota in favoarea acestui act.

Camera Deputatilor vrea sa cumpere masini de un milion de euro, pentru Adunarea Parlamentara NATO care va avea loc in octombrie

Camera Deputatilor va cumpara un nou sistem de ilumintat pentru sala de plen, aparatura audio-video performant si videoproiectoare, cat si masini de protocol care vor costa peste un milion de euro, pentru a se pregati pentru Adunarea Parlamentara NATO care va avea loc in luna octombrie.

Scenariul pentru caderea Guvernului Grindeanu. Care sunt ministrii care vor sa demisioneze

Mai multi ministri isi vor da demisia pentru a forta caderea Guvernului Grindeanu, scrie DC News. Potrivit surselor acestora urmeaza sa-si dea demisia ministrii ALDE. Dintre ministrii PSD, ar urma sa.

Bacalaureat 2017. Surpriza pentru elevii care vor lua 10 la examenul de bacalaureat

Bacalaureat 2017. Organizatorii UNTOLD si NEVERSEA ofera gratuitate la cele doua festivaluri tinerilor care iau 10 la examenul de bacalaureat si, in plus, cei care s-au inscris la examenul de bacalaureat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )