Libnet.ro
UNICEF

20:01

Turcan, declaratie exploziva: Vor fi colegi din PNL care vor vota in favoarea legii salarizarii unitare

Antena3 Antena3,
Turcan, declaratie exploziva: Vor fi colegi din PNL care vor vota in favoarea legii salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a calificat marti drept haotica legea salarizarii unitare, insa a admis ca vor fi si deputati liberali care vor vota in favoarea acestui act. continuă pe Antena3

Din PNL trebuie sa dispara delictul de opinie

Ludovic Orban, candidat la functia de presedinte al PNL, a declarat ca, in opinia sa, din Partidul National Liberal PNL) trebuie sa dispara ceea ce se numeste delict de opinie, potrivit unor surse din presa.

Greg Corrado, cercetator sef pe inteligenta artificiala la Google, spune ca nu trebuie sa ne temem de soft-urile pe care le cream: Daca noi, cei care lucram in machine learning, inchidem vineri calculatoarele, acestea se vor opri din invatat pana luni ca

Din cand in cand apar stiri senzationaliste despre companii care, lucrand cu soft-uri de invatare automata, le scapa de sub control si acestea au initiative care-i uluiesc pe ingineri. Ei bine, astfel de scenarii sunt ideale pentru filmele SF, insa nu se potrivesc cu ce se intampla in realitate unde este nevoie de instructiunile clare ale oamenilor in domenii spectaculoase precum inteligenta artificiala si subdomeniul sau machine learning. Greg Corrado, cercetator sef pe inteligenta artificiala la Google, explica de ce aceste doua concepte sunt in voga, de ce sunt utile si cum vor influenta viitorul in domenii precum masini autonome, traducere vocala instant, explorare submarina sau a spatiului.

EDUCATOAREA de la o gradinita din Bucuresti care participa la partide de SEX prin SUGAR DATING (VIDEO)

Vacante scumpe, cadouri si bijuterii pretioase. Este mirajul unui nou fenomen care prinde radacini si in tara noastra: sugar dating, o lume in care, oficial, este ceruta si rasplatita compania,.

Semne din casa care prevad ca vei avea ghinion. Ce prevesteste necaz, deces sau boala grea

Semnele din casa se refera la anumite superstitii aducatoare de noroc sau, dimpotriva, de ghinion. Iata la ce sa fii atenta cand esti acasa. Se spune ca niecaieri nu-i mai bine ca acasa. Numai ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )