Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cody Simpson a lansat clipul piesei Wish You Were Here (The Acoustic Sessions)!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cody Simpson a lansat clipul piesei Wish You Were Here (The Acoustic Sessions)!

Artistul australian isi va lansa pe 19 noiembrie un nou material si anume EP-ul The Acoustic Sessions, acesta continand si piesa Wish You Were Here. Pentru noul sau track Cody Simpson a lansat recent si un videoclip. Actiunea are loc in studioul de inregistrari unde Cody Simpson isi interpreteaza piesa cu vocea si cu chitara. continuă pe Devorator Monden

Leona Lewis ne ofera primele imagini din clipul piesei One More Sleep! Vezi aici un scurt teaser!

One More Sleep este primul single extras de pe viitorul album cu piese de Craciun al artistei britanice, intitulat Christmas, With Love, care va fi lansat pe trei decembrie. Piesa a fost compusa de Leona Lewis insasi in colaborare cu Richard Stannard, Iain James, Jez Arhurst si Bradford Ellis. Acum cateva ore artista ne-a oferit .

A$AP Rocky aduce in prim plan o poveste de dragoste intunecata in clipul piesei Phoenix!

Regizat de Francesco Carrozzini, clipul piesei Phoenix a avut premiera pe 14 noiembrie si prezinta o poveste de dragoste intunecata in rolurile principale aparand actorul Michael K. Williams si modelul Joan Smalls. Dupa o lunga noapte petrecuta in oras, cuplul se intoarce acasa si apare un motiv de cearta. Intr-un moment de furie, frumoasa fata .

Kanye West va lansa clipul piesei Bound 2 pe 19 noiembrie la show-ul lui Ellen DeGeneres!

Anuntul a fost facut in urma cu cateva zile chiar de catre celebra Ellen DeGeneres, prezentatoarea dezvaluind detaliul pe retelele de socializare. Kanye West va fi prezent pe 19 noiembrie pe platoul show-ului si va fi difuzat in premiera clipul celui mai recent single al sau, intitulat Bound 2. Ghiciti cine tocmai mi-a spus ca .

Backstreet Boys ne ofera primele imagini din clipul piesei Show Em (What Youre Made Of)! Vezi aici un scurt teaser!

Noul single oficial al formatiei americane va beneficia in cel mai scurt timp de un videoclip insa pana atunci membrii Backstreet Boys ne ofera primele cadre din acesta fiind incarcat pe contul de Vevo al grupului un scurt teaser. Se pare ca artistii mizeaza pe mesajul piesei si pe simplitate de vreme ce toti cei .

Demi Lovato prezinta primele imagini din clipul piesei Neon Lights! Vezi aici un scurt teaser!

Talentata cantareata are de gand sa ne ofere in cel mai scurt timp noul sau videoclip, pentru piesa Neon Lights, insa deocamdata Demi Lovato vrea sa ne starneasca curiozitatea oferindu-ne cateva secunde din cadrul acestuia. In urma cu cateva ore a fost incarcat online un teaser al videoclipului piesei Neon Lights care dureaza doar 15 .

Britney Spears va filma in perioada 19-21 noiembrie clipul piesei Perfume!

O piesa pe care Britney Spears a descris-o ca fiind foarte speciala pentru ea, Perfume va beneficia, asa cum era deja evident, si de un videoclip oficial a carui premiera va avea loc cel mai probabil la inceputul lunii decembrie. Conform site-ului BreatheHeavy. com, diva americana va fi foarte ocupata in zilele de marti, miercuri si .

Katy Perry ne ofera primele imagini din clipul piesei Unconditionally! Vezi aici un scurt teaser!

Piesa preferata de artista de pe noul sau material, intitulat Prism, va beneficia si de un clip foarte nostalgic, romantic si colorat care va avea premiera pe 19 noiembrie pe postul de televiziune MTV. In urma cu doar cateva ore Katy Perry a dezvaluit online primele imagini din cadrul acestuia, oferindu-se un teaser de 40 .

Taylor Swift a lansat videoclipul piesei The Last Time feat. Gary Lightbody!

The Last Time este cel de-al saptelea single oficial extras de pe ultimul album al lui Taylor Swift, intitulat Red, care a fost lansat in octombrie 2012. Piesa reprezinta o colaborare cu Gary Lightbody, solistul formatiei Snow Patrol. Asa cum era de asteptat, aceasta frumoasa piesa avea sa beneficieze si de un clip oficial a .

Imagine Dragons au lansat videoclipul piesei On Top Of The World!

Piesa este inclusa pe albumul de debut al formatiei americane, intitulat Night Visions, care a fost lansat in noiembrie 2012. On Top Of The World reprezinta cel de-al treilea single oficial extras de pe material. Recent a avut loc premiera videoclipului acestei piese, On Top Of The World fiind lansat ca single oficial anul acesta .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )