Libnet.ro
UNICEF

10:00

COFACE: Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei, crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
COFACE: Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei, crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri

Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei au avut o evolutie pozitiva in ceea ce priveste performanta financiara, rezultatele pentru 2013 indicand o crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri si o rata a profitului net de 3,3%, arata datele Coface privind topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est remise azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Romania are mai putine firme in topul primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est, dar acestea au performante mai bune

Romania este prezenta cu 48 de firme in editia pe 2013 a topului primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est, fata de 54 in editia pe 2012. Cei mai mari jucatori economici ai Romaniei au avut o evolutie pozitiva in ceea ce priveste performanta financiara, rezultatele pentru 2013 indicand o crestere medie de 6,3% a cifrei de afaceri si o rata a profitului net de 3,3%, arata datele Coface, realizatorul topului.

Filmul SF Gardienii galaxiei, cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara

Lungmetrajul SF Gardienii galaxiei/ Guardians of the Galaxy revine pe primul loc in box office-ul nord-american, cu incasari totale de 251,88 de milioane de dolari, devenind filmul cu cele mai mari vanzari de bilete din aceasta vara, informeaza Mediafax.

VIDEO Filmul cu supereroi Gardienii Galaxiei, cele mai mari incasari din aceasta vara, in SUA

SF-ul de actiune Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei a devenit filmul cu cele mai mari incasari, din aceasta vara, la box office-ul nord-american, depasind blockbusterele Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2, scrie The Hollywood Reporter.

Konica Minolta, afaceri in crestere cu 10%, la circa 9 mil. euro, in primul semestru

Konica Minolta, unul dintre cei mai importanti jucatori din domeniul imagisticii, a inregistrat afaceri de 8,7 milioane de euro in Romania in primul semestru din 2014, in crestere cu 10% comparativ cu aceeasi perioada din 2013.

Turnatorii mai mici sau mai mari

Cand auzim ca Nicolae Ceausescu apare pe prima pozitie in topul celor mai buni presedinti din istoria tarii ne miram. Cand sondajele ne spun ca romanii sunt, in mare parte, nostalgici dupa comunism iar ne miram. Cand insa privim la televizor consecinte ale unor turnatori mai mici sau mai mari ne bucuram dar nu facem legatura cu primele doua stiri.

eJobs.ro: Cei mai multi candidati care aplica de pe tableta sau smartphone au peste 10 ani de experienta

Aproximativ 30% dintre utilizatori acceseaza eJobs. ro si aplica la job-uri de pe device-urile lor mobile. Cei care aplica cel mai mult la un job de pe tableta sau smartphone sunt candidatii cu peste 10 ani de experienta, urmati de cei aflati la inceput.

Caru' cu vedete: Sarcina i-a marit sanii Antoniei. Selfie incendiar cu sfarcurile la vedere; Si-a depasit in sfarsit complexele. Fosta sotie a unuia dintre cei mai bogati romani s-a dezbracat la plaja si a lasat sa i se vada...; Surorile Gabor, parastas

Secretul pe care Andreea Marin nu-l stia despre Tuncay. Care e marele pacat al turcului. Sotul Andreei Marin s-a indragostit de fotbal dupa ce l-a vazut pe Hagi! Ce crede ca se intampla la Sueprcupa Turciei. Palatul cu robinete de aur va putea fi vizitat de anul viitor. Pana acum, am vazut doar in poze si in reportaje difuzate la TV luxul in care traia familia Ceausescu. In mai putin de un an insa, Palatul Snagov si trei dintre vilele situate pe acelasi lac vor intra in circuitul turistic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )