Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Filmul cu supereroi Gardienii Galaxiei, cele mai mari incasari din aceasta vara, in SUA

Adevărul Adevărul,
VIDEO Filmul cu supereroi Gardienii Galaxiei, cele mai mari incasari din aceasta vara, in SUA

SF-ul de actiune Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei a devenit filmul cu cele mai mari incasari, din aceasta vara, la box office-ul nord-american, depasind blockbusterele Transformers: Age of Extinction/ Transformers: Exterminarea si The Amazing Spider-Man 2/ Uimitorul Om-Paianjen 2, scrie The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Una din cele mai mari banci din Romania a fost sanctionata pentru ca i-a retinut unei cliente cu restante la credit singurul mijloc de existenta

O institutie bancara aflata in topul bancilor din Romania s-a judecat cu Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului Regiunea Vest pentru suspendarea unei deicizii care obliga banca sa inceteze o practica comerciala incorecta. Decizia Comisariatului pentru Protectia Consumatorului a fost luata dupa ce banca i-a retinut unei cliente cu restante la credit salariul virat intr-o luna pe card.

Top. Care sunt cele mai scumpe si cele mai ieftine orase pentru iubitorii de cultura

Londra este cel mai scump oras european pentru desfasurarea activitatilor culturale, iar Varsovia, printre cele mai ifertine, arata o cercetare preluata de The Independent si citata de Agerpres.

Cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari

Preturile procesoarelor au scazut atat de mult, iar ecosistemul de prodcutie din Shenzen a ajuns atat de eficient, incat cele mai ieftine tablete din piata vor ajunge sa coste sub 35 de dolari, scrie PC World care citeaza analisti din piata. In SUA, cele mai ieftine tablete sunt 45-50 dolari, iar la noi, sub 200 de lei. Problemele lor tin de fiablitate si specificatii, multe dintre ele blocandu-se descurajant de des.

Leul testeaza pragul de 4.40/eur. Discursul presedintelui FED si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri

Desi avansul lent al titlurilor de stat a luat o pauza, moneda nationala a continuat sa castige teren. Dupa o sedinta relative linistitia, orele la care se activeaza participantii din piata din SUA au adus o apreciere rapida, de la 4,4130/EUR catre 4,4010/EUR, si in prezent nu s-a indepartat sensibil de acest nivel. Discursul presedintelui bancii centrale din SUA de la 17,00 ora locala) cat si publicarea evaluarii Romaniei de catre agentia de rating Moodys sunt probabil cele mai interesante aspecte de vineri, scriu economistii ING intr-un raport trimis vineri la pranz investitorilor.

Aproximativ 16.000 de locuri de munca, disponibile vineri.Cele mai multe, in Cluj si Prahova

In jur de 16. 000 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi sunt in judetele Cluj, Prahova, Arad si Bucuresti.

Motorola Moto X+1 apare in cele mai bune imagini

Motorola Moto X+1 este asteptat in septembrie, dar pana la anuntul oficial mai e timp de cateva poze si cateva zvonuri. Evleaks, Evan Blass pe numele sau real, s-a retras din activitatea de a fi o sursa de imagini si specificatii ale noilor telefoane, dar ofera un dar al pensionarii. El prezinta cele mai bune imagini de pana acum cu Motorola Moto X+1, noul telefon al companiei care a ajuns acum la Lenovo. Dupa cum se observa mai jos, ecranul [].

Harta de zgomot cu 50.000 de euro la Botosani. Locuitorii orasului vor stii care sunt cele mai zgomotoase locuri din Botosani si unde sa nu isi cumpere casa

Sefii de la Primaria Botosani au intocmit pe bani grei o harta de zgomot si un registru al spatiilor verzi. Harta de zgomot va fi pus la dispozitie botosanenilor ca sa stie care sunt cele mai galagioase locuri din oras si sa stie eventual unde sa se mute si sa isi cumpere locuinte.

Miley Cyrus, marea absenta la MTV VMA 2014! Iata cele mai scandaloase momente in care a fost surprinsa artista!

Nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni faptul ca Miley Cyrus este una dintre cele mai nonconformiste vedete, trecand rapid de la statutul de Printesa Disney la cel de artista careia ii place sa socheze si sa se foloseasca de sexualitatea ei pentru a iesi mereu in fata. Va prezentam astazi cateva dintre cele mai scandaloase ipostaze in care Miley a aparut!.

Cele mai scumpe masini din lume

Atentie, voi, ce va justificati existenta si neputintele prin masinile mari si scumpe in care va plimbati!.

Cele mai controversate momente din istoria premiilor MTV: de la sarutul dintre Madonna si Britney Spears la rochia din carne purtata de Lady Gaga

In aceasta seara pe scena MTV Video Music Awards VMA) vor fi prezente vedete precum Beyonce, Nicki Minaj si Taylor Swift. Nimeni nu stie la ce sa se astepte din partea artistilor, avand in vedere istoria tumultoasa a galei: in 1992, Nirvana a cantat o melodie interzisa, in 2003, Madonna s-a sarutat cu Britney Spears si cu Christina Aguilera, iar, in 2009, Lady Gaga s-a spanzurat pe scena.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )