Libnet.ro
UNICEF

18:30

Coface: Romania, printre cei mai de succes producatori auto din regiunea ECE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Coface: Romania, printre cei mai de succes producatori auto din regiunea ECE

Productia auto din Romania, alaturi de cea din Slovacia si Republica Ceha, sunt cele mai de succes din regiunea Europei Centrale si de Est ECE), ca urmare a masivelor investitii straine, insa dinamica acestor cresteri nu poate continua la nesfarsit, din cauza eventualei saturatii a pietei, se arata in concluziile unei analize de specialitate realizata de Coface, publicata ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Scenariu negru prezentat de ASF: Nici un mare asigurator nu ar fi putut plati toate pagubele produse de un cutremur sever, la 30 iunie 2014/Asiguratorii resping concluzia: Cei mai multi asiguratori vor putea sa plateasca daunele

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a prezentat joi rezultatele unui test de stres in randul a 13 mari asiguratori, care a aratat ca in cazul unui cutremur sever, nicio companie cu exceptia ING, care nu practica asigurarile generale) nu si-ar fi putut permite sa plateasca toate pagubele produse. Misu Negritoiu, presedintele ASF, a spus ca nu ar vrea sa induca panica in piata, subliniind ca testul, care ia in calcul si intrarea in incapacitate de plata a unui reasigurator, este 'extrema extremelor'. Contactati de HotNews. ro, oficialii UNSAR Uniunea Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania) resping concluzia, sustinand ca pana si intr-un scenariu atat de sever, cei mai multi dintre asiguratori vor fi in masura sa plateasca daunele asumate.

Lionel Messi, in centrul unui scandal, dupa ce l-a vizitat pe presedintelui Gabonului, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa: Fotbalistul ar fi primit 3,5 milioane de euro pentru deplasare

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a provocat un imens scandal dupa ce i-a facut o vizita presedintelui Gabonului, Ali Bongo, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa. Vizita este cu atat mai.

Munca in folosul comunitatii se face la Braila dupa cum au chef contravenientii. Cei mai multi nu se prezinta la program

Munca in folosul comunitatii, o masura coercitiva prevazuta de legislatie impotriva celor care nu vor sau pur si simplu nu pot sa isi achite amenzile, nu prea se aplica la Braila. Asta deoarece cei mai multi dintre contravenienti refuza sa efectueze orele de munca stabilite de judecatori.

Sase retineri in urma perchezitiilor la persoanele fara adapost din zona Garii de Nord: Florin Hora, zis Bruce Lee, printre cei retinuti

Sase persoane, printre care Florin Hora, zis Bruce Lee, au fost retinute in urma perchezitiilor care au fost efectuate marti la oamenii fara adapost din zona Garii de Nord din Capitala, informeaza Mediafax.

Charlie Chaplin, Alfred Hitchcock sau Marie Tussaud, printre cei care ar putea aparea pe viitoarele bacnote de 20 de lire sterline

Sute de persoane faimoase din domeniul artelor vizuale au fost propuse de britanici pentru a lua locul economistului Adam Smith pe bacnota de 20 de lire sterline. Printre persoanele nominalizate se numara si.

Domeniile cu cei mai putini angajati din Romania. Aici mai lucreaza 1-2 oameni

Peste sase milioane de contracte de munca sunt active in Romania, mai multe decat anul trecut 5,8 milioane), iar piata muncii este dominata de cateva domenii cheie, care angajeaza sute de mii de oamenii. Pe langa acestea, sunt si sectoare de.

Business Report: Premiera in Romania: ANAF cere insolventa asociatiilor de proprietari; Companiile din retailul alimentar care au angajat cei mai multi oameni in 2014; Taxarea PFA are conditii noi: Pot fi respectate?

Guvernul ne obliga sa mai subventionam pentru 5 ani dezastrul termoficarii. Anul viitor se implinesc 10 ani de cand guvernul Romaniei. Birourile-fantoma ale Bucurestiului. Majoritatea investitorilor imobiliari mari, activi pe piata locala, se intrec in dezvoltarea sau achizitia de noi proiecte.

Im a star, o noua rubrica la Observatorul matinal, sustinuta de cei mai buni studenti IMA

Im a star IMA STAR) este cea mai noua rubrica din Observatorul matinal, care va putea fi urmarita incepand de luni dimineata si va fi sustinuta exclusiv de absolventi ai Intact Media Academy. Fie.

Radu Ghetea, Mariana Gheorghe si Steven van Groningen sunt cei mai mediatizati CEO in presa scrisa

Radu Ghetea ocupa locul intai in topul celor mai mediatizati CEO. Aparitiile il citeaza in calitate de fost presedinte al Asociatiei Romane a Bancilor actual presedinte onorific) si de presedinte al CEC Bank. Radu Ghetea a inregistrat 106 de mentiuni,.

ANOFM avertizeaza ca rata somajului a crescut. Care sunt judetele cu cei mai multi someri

Numarul somerilor a crescut in luna iunie fata de mai cu peste 1. 200, ajungand la 446. 703 de persoane fara ocupatie, iar rata somajului a fost 4,94 la suta, anunta, marti, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )