Libnet.ro
UNICEF

17:45

Domeniile cu cei mai putini angajati din Romania. Aici mai lucreaza 1-2 oameni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Domeniile cu cei mai putini angajati din Romania. Aici mai lucreaza 1-2 oameni

Peste sase milioane de contracte de munca sunt active in Romania, mai multe decat anul trecut 5,8 milioane), iar piata muncii este dominata de cateva domenii cheie, care angajeaza sute de mii de oamenii. Pe langa acestea, sunt si sectoare de. continuă pe Wall-Street Ro

Lionel Messi, in centrul unui scandal, dupa ce l-a vizitat pe presedintelui Gabonului, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa: Fotbalistul ar fi primit 3,5 milioane de euro pentru deplasare

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a provocat un imens scandal dupa ce i-a facut o vizita presedintelui Gabonului, Ali Bongo, unul dintre cei mai corupti dictatori din Africa. Vizita este cu atat mai.

Cel mai mare salariu din Romania, de 186.000 de lei lunar, obtinut de o dactilografa

Cel mai mare salariu din Romania, inregistrat cu contract individual de munca, la Inspectia Muncii, depaseste 180. 000 de lei brut pe luna. Venitul este obtinut de o secretara-dactilografa, care isi.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial la inceputul lunii august. CNADNR a suplimentat echipele pentru ca lucrarile sa poata fi incheiate.

O secretara dactilografa castiga peste 40.000 de euro lunar. Vezi care sunt cele mai mari salarii din Romania

Datele furnizate de Inspectia Muncii arata ca circa 1,5 milioane de romani castiga salariul minim pe economice in timp ce la polul opus se afla remuneratiile de sute de mii de lei. in 2015, cel mai mare.

TOPUL celor mai mari salarii din Romania

Aproximativ 1,5 milioane de romani castiga salariul minim, respectiv putin pe 1. 000 de lei, in timp ce la polul opus se claseaza remuneratii de sute de mii de lei pe luna, sume la care majoritatea angajatilor pot doar sa viseze. In 2015, cel mai mare.

Top 10: cele mai mari edituri din Romania. Au facut afaceri de 35 mil. euro anul trecut

Cele mai mari edituri de pe piata locala au avut afaceri de 156,8 milioane de lei anul trecut 35,2 mil euro), mai mult cu 16 milioane de lei 3,6 mil. euro) fata de 2013, conform datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Coface: Romania, printre cei mai de succes producatori auto din regiunea ECE

Productia auto din Romania, alaturi de cea din Slovacia si Republica Ceha, sunt cele mai de succes din regiunea Europei Centrale si de Est ECE), ca urmare a masivelor investitii straine, insa dinamica acestor cresteri nu poate continua la nesfarsit, din cauza eventualei saturatii a pietei, se arata in concluziile unei analize de specialitate realizata de Coface, publicata ieri.

Scenariu negru prezentat de ASF: Nici un mare asigurator nu ar fi putut plati toate pagubele produse de un cutremur sever, la 30 iunie 2014/Asiguratorii resping concluzia: Cei mai multi asiguratori vor putea sa plateasca daunele

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a prezentat joi rezultatele unui test de stres in randul a 13 mari asiguratori, care a aratat ca in cazul unui cutremur sever, nicio companie cu exceptia ING, care nu practica asigurarile generale) nu si-ar fi putut permite sa plateasca toate pagubele produse. Misu Negritoiu, presedintele ASF, a spus ca nu ar vrea sa induca panica in piata, subliniind ca testul, care ia in calcul si intrarea in incapacitate de plata a unui reasigurator, este 'extrema extremelor'. Contactati de HotNews. ro, oficialii UNSAR Uniunea Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania) resping concluzia, sustinand ca pana si intr-un scenariu atat de sever, cei mai multi dintre asiguratori vor fi in masura sa plateasca daunele asumate.

12 asiguratori din Romania au o capacitate de despagubire de 1,45 miliarde euro, cu 60% peste daunele pe care le-ar produce un cutremur precum cel din 1977 - evaluare a brokerului de reasigurare AON Benfield

Allianz-Tiriac , Asirom, Astra, Carpatica, Certasig, Euroins, Garanta, Generali, Gothaer, Groupama, Omniasig si Uniqa, care detin aproape 84% din piata de asigurari, au o capacitate de despagubire disponibila, prin protectiile de reasigurare cumparate pentru acest an, de peste 1,45 miliarde de euro, cu aproape 60% peste daunele pe care le-ar produce un cutremur ca cel din 1977 proprietatilor asigurate in prezent, daune estimate la 909 milioane euro, se arata intr-o analiza realizata de AON Benfield, unul dintre cei mai mari brokeri de reasigurare din lume, la solicitarea UNSAR.

Munca in folosul comunitatii se face la Braila dupa cum au chef contravenientii. Cei mai multi nu se prezinta la program

Munca in folosul comunitatii, o masura coercitiva prevazuta de legislatie impotriva celor care nu vor sau pur si simplu nu pot sa isi achite amenzile, nu prea se aplica la Braila. Asta deoarece cei mai multi dintre contravenienti refuza sa efectueze orele de munca stabilite de judecatori.

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )