Libnet.ro
UNICEF

14:15

colectiv de Alexander Nanau a fost desemnat cel mai bun documentar la London Critics Circle Film Awards

Adevărul Adevărul,
colectiv de Alexander Nanau a fost desemnat cel mai bun documentar la London Critics Circle Film Awards

Filmul colectiv, regizat de cineastul Alexander Nanau, a fost desemnat cel mai bun documentar la editia din acest an a galei London Critics Circle Film Awards, organizata duminica seara in format virtual in capitala Marii Britanii, informeaza revistaVarietycitata de Agerpres. continuă pe Adevărul

Colectiv de Alexander Nanau a fost desemnat cel mai bun documentar la London Critics Circle Film Awards

Filmul colectiv, regizat de cineastul Alexander Nanau, a fost desemnat cel mai bun documentar la editia din acest an a galei London Critics Circle Film Awards, organizata duminica seara in format virtual in capitala Marii Britanii, informeaza revista Variety citata de Agerpres.

Editiadedimineata.ro: Alex Galmeanu, fotograf de elita: incerc sa-i portretizez pe oamenii pe care-i fotografiez in cel mai bun moment al lor

E Omul cu portretele sau Omul cu vedetele, caci este cunoscut in viata publica in special pentru fotografia sa de portret. Care lui i se pare o forma de putere. Prin fotografia de portret se poate obtine aceasta forma de putere, crede Alex Galmeanu. Fotograf de elita, de lux, fotograf de vedete, de portrete, de arta si de presedinti. Are 41 de ani, si pana acum a avut sansa de a fotografia si presedinti de stat, si oameni care locuiau in canale. A intrat acolo, in canalul-locuinta, dupa ei, a fotografiat orice se afla intre cele doua extreme.

CLOTILDE ARMAND: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de.

Clotilde Armand: Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere. Cum vrea primarul sa rezolve problema salubritatii din Sectorul 1

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, il invita la dialog pe cel mai mare actionar al companiei Romprest - Detaco Ltd - pentru a gasi impreuna cele mai bune solutii in privinta salubrizarii din Sectorul 1. Cel mai mare actionar Romprest este ingrijorat de actuala conducere si si-a cerut scuze pentru felul in care aceasta companie trateaza comunitatea locala si institutia Primariei, afirma Armand.

Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

Actuala majoritate parlamentara pare hotarata sa o schimbe pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban a declarat luni ca acest proces va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, fara sa.

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

Orban, despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil Ce spune despre revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, despre demersurile liberalilor pentru revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca vor fi facute in cel mai scurt timp posibil, insa decizia depinde si de partenerii de guvernare.

Capcanele ascunse din mancarurile congelate: cu cat gustul e mai bun, cu atat contin mai mult monoglutamat de sodiu

Cu exceptia celor cu-adevarati gurmanzi, prea putini oameni mai petrec astazi timp in bucatarie pentru a pregati masa. Livrarea la domiciliu este noul trend, iar daca, totusi, cineva este pus in situatia de a gati, mancare congelata pare sa fie solutia salvatoare.

Cel mai ieftin computer cuantic te ajuta sa experimentezi cu aceasta tehnologie revolutionara

Un startup cu sediul in Shenzhen, China, numit SpinQ, a dezvaluit un computer cuantic care poate sta pe biroul tau. Si costa mai putin de 5. 000 de dolari. Aceasta este doar o mica parte din.

Cel mai ambitios plan al lui Elon Musk: Neuralink vrea implanturi cerebrale umane in 2021

Neuralink, compania misterioasa de implanturi neuronale a lui Elon Musk, ar putea fi gata sa experimenteze pe creierul uman cat mai curand, in acest an. Anuntul vine de la insusi Musk, care a.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )