Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

B1 B1,
Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

Actuala majoritate parlamentara pare hotarata sa o schimbe pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban a declarat luni ca acest proces va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, fara sa. continuă pe B1

Orban, despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil Ce spune despre revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, despre demersurile liberalilor pentru revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca vor fi facute in cel mai scurt timp posibil, insa decizia depinde si de partenerii de guvernare.

Orban, intrebat despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil. Depinde si de partenerii nostri

Ludovic Orban a afirmat, referitor la revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului, ca acest lucru va fi realizat in cel mai scurt timp posibil, insa depinde si de partenerii de guvernare ai PNL. El a adaugat, cu privire la revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ, ca au fost formate grupuri de lucru care trebuie sa prezinte, in termen de doua saptamani, un plan de actiuni pe fiecare institutie.

Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul zilei

Ludovic Orban a facut anuntul zilei. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt si cum vor fi finantate ele din bugetele locale. Care este suma minima acordata elevilor. Presedintele Camerei Deputatilor a facut anuntul pe care toti romanii il asteptau. Ce se intampla cu bursele elevilor, de fapt Vesti bune pentru elevii romani. Ludovic .

Cand creste punctul de pensie, de fapt. Ludovic Orban a facut anuntul momentului

Desi artizanul actualei crize economice, Ludovic Orban este cel care anunta data la care va creste punctul de pensie. Anuntul nu l-a facut nici noul premier, nici actualul ministrul al muncii. Criza economica a generat pierderi imense la buget, consecinta fiind imposibilitatea maririi pensiilor in 2021. Fostul premier, Ludovic Orban vorbeste de majorarea punctului de .

LUDOVIC ORBAN: Punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca punctul de pensie va creste de la 1 ianuarie 2022.

Ludovic Orban, anunt oficial: Nu se emit noi vouchere de vacanta

Ludovic Orban a anuntat, luni, ca nu vor fi emise noi vouchere de vacanta. Si asta pentru ca sunt valabile, in continuare, cele acordate anterior.

Ludovic Orban, intrebat despre nemultumirile liberalilor fata de unii ministri USR-PLUS: Daca premierul comunica un punct de vedere, orice ministru trebuie sa il respecte, caci premierul conduce Guvernul

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca odata ce s-a luat o decizie, toti ministrii trebuie sa respecte decizia si ca daca premierul comunica un punct de.

Ludovic Orban: PNL si USR-PLUS sustin modificarea legii, astfel incat parlamentarii sa nu mai primeasca pensii speciale Pozitia UDMR (VIDEO)

Ludovic Orban, liderul PNL si presedintele Camerei Deputatilor, a declarat ca Guvernul si-a propus sa realizeze un proiect de Lege a pensiilor care va cuprinde si reglrmentari referitoare la pensiile speciale. Pe.

Ludovic Orban: in cazul in care un prefect nu aplica programul de guvernare va fi schimbat. Ce sanse mai are Traian Berbeceanu sa ramana prefectul Capitalei

Presedintele PNL a declarat luni ca liberalii au validat rezultatul negocierilor privind impartirea posturilorde prefect si de subprefect. De asemenea, Ludovic Orban a precizat ca prefectii care nu vor.

Ludovic Orban anunta ca pensiile nu mai cresc in acest an. Fara vouchere de vacanta noi

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat luni ca punctul de pensie nu va mai creste in acest an, ci va fi majorat abia de la 1 ianuarie 2022.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )