Libnet.ro
UNICEF

17:30

Orban, despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil Ce spune despre revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ

Hotnews Hotnews,
 Orban, despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil Ce spune despre revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune, despre demersurile liberalilor pentru revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber, ca vor fi facute in cel mai scurt timp posibil, insa decizia depinde si de partenerii de guvernare. continuă pe Hotnews

Orban, intrebat despre revocarea Avocatului Poporului: in cel mai scurt timp posibil. Depinde si de partenerii nostri

Ludovic Orban a afirmat, referitor la revocarea Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului, ca acest lucru va fi realizat in cel mai scurt timp posibil, insa depinde si de partenerii de guvernare ai PNL. El a adaugat, cu privire la revocarea lui Florin Iordache de la sefia Consiliului Legislativ, ca au fost formate grupuri de lucru care trebuie sa prezinte, in termen de doua saptamani, un plan de actiuni pe fiecare institutie.

Ludovic Orban: Vom relua demersul de revocare a Avocatului Poporului in cel mai scurt timp posibil

Actuala majoritate parlamentara pare hotarata sa o schimbe pe Renate Weber din functia de Avocat al Poporului. Ludovic Orban a declarat luni ca acest proces va fi reluat in cel mai scurt timp posibil, fara sa.

PNL a validat negocierile referitoare la prefecti, cu o singura abtinere. Orban, despre Berbeceanu: Daca va fi in continuare prefect nu depinde de PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca Biroul Executiv al PNL a validat negocierile referitoare la prefecti, cu o singura abtinere. Este firesc ca orice formatiune din coalitie sa aiba dreptul de a fi reprezentata, a afirmat Orban, care a precizat ca nu mai depinde de PNL daca Traian Berbeceanu va mai fi sau nu prefect al Capitalei.

Horoscopul dragostei 2021. Zodiile care se inteleg cel mai bine, sunt un succes garantat

Astrele vin cu noi detalii despre ce urmeaza sa se intample in viata nativilor zodiacului. Care sunt semnele care se inteleg cel mai bine in relatia de cuplu? Ele au parte de o viata linistita si o armonie totala. Horoscopul dragostei 2021. Relatiile zodiilor Pentru cei care cred in astre si in prezumtiile facute in .

Cel mai mare site de imobiliare din Romania, pe mana hackerilor: cat de mare e problema pentru toti clientii

Cel mai mare site de imobiliare din Romania s-a confruntat cu o uriasa bresa de securitate. Se pare ca datele clientilor ar fi ajuns pe mana hackerilor. Cel mai mare site de imobiliare din.

VIDEO HotSport 1: Ianis Hagi, Simona Halep, Dinamo vs FCSB, care este cel mai sportiv oras al lumii

Rezumatul saptamanii din sport: Ianis Hagi a asigurat victoria pentru Glasgow Rangers; aventura Simonei Halep la turneul Gippsland Trophy, pregatitor pentru Australian Open; cum s-a terminat derby-ul Dinamo vs FCSB; care este cel mai sportiv oras al lumii.

IFFHS: Cristiano Ronaldo, cel mai valoros jucator european al deceniului 2011-2020

Portughezul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai valoros jucator european al deceniului 2011-2020 de Federatia Internationala de Istorie si Statistica a Fotbalului IFFHS).

Coreea de Sud investeste 43,2 miliarde dolari pentru cel mai mare parc eolian offshore

Coreea de Sud intentioneaza sa investeasca 48. 500 miliarde woni 43,2 miliarde de dolari) pentru a construi pana in 2030 cel mai mare parc eolian offshore din lume, ca parte a eforturilor de a accelera o redresare prietenoasa cu mediul in urma pandemiei de coronavirus Covid-19).

Bauturile minune care te slabesc cel mai mult. Trebuie consumate seara

Somnul este o activitate de care nu ne putem lipsi pentru a trai. Pentru a avea parte de o perioada placuta si eficienta in lumea viselor exista diferite metode, de la tehnici de relaxare a corpului si a mintii care ajuta in inducerea starii de somn, in cazul insomniilor, pana la metode care te pregatesc .

Cel mai bun snitel, reteta lui Chef Scarlatescu. Ingredientul secret, cum putea sa fie milionar

Nu am fost niciodata modest, a spus chef Catalin Scarlatescu intr-un interviu. E drept, extravagantele fac parte din viata lui, iar femeile roiesc in jurul sau, pe langa sarm, poate, tocmai pentru asta. Cert este ca succesul in sfera gastronomica i-a dat aripi pe drept. Este cunoscut pentru scoicile sale inconfundabile si pentru ca face .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )