Libnet.ro
UNICEF

21:45

Colegii lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, vor sa paraseasca Top Gear

B1 B1,
Colegii lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, vor sa paraseasca Top Gear

In urma concedierii prezentatorului emisiunii Top Gear Jeremy Clarkson de catre BBC, fostii colegi de platou ai prezentatorului, James May si Richard Hammond, vor sa renunte la emisiune, informeaza the. continuă pe B1

Colegii lui Jeremy Clarkson ar putea renunta la emisiunea Top Gear

James May si Richard Hammond ar putea renunta la prezentarea show-ului BBC Top Gear, dupa ce postul britanic a incetat colaborarea cu Jeremy Clarkson, informeaza Mediafax.

James May si Richard Hammond parasesc si ei echipa Top Gear

Concedierea lui Jeremy Clarkson de la BBC va aduce cu sine si plecarile celor doi co-prezentatori ai emisiunii Top Gear, James May si Richard Hammond. James May spune ca mereu si-a dorit sa fie profesor si ca.

Jeremy Clarkson, ofertat de Moscova. Noua emisiune s-ar putea numi Jeremy Conduce

Realizatorul emisiunii Top Gear, Jeremy Clarkson, concediat, miercuri, de BBC in urma unui conflict iscat intre starul britanic si producatorul emisiunii, a primit deja o oferta de la un post tv rusesc,.

BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

UPDATE. BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

Ce va face Jeremy Clarkson dupa concedierea de la BBC. Cu ce televiziune va semna

Jeremy Clarkson, vedeta emisiunii Top Gear, se desparte de BBC. Televiziunea britanica a anuntat ca nu ii va reinnoi contractul. Decizia vine dupa ce Clarkson a lovit un producator si s-a ales initial cu o.

Jeremy Clarkson si Romania, tara lui Borat: Transfagarasanul, cel mai bun drum din lume, Loganul, ceva teribil de trist si lipsit de imaginatie

Personalitate controversata, starul Top Gear Jeremy Clarkson 54 de ani), concediat ieri de BBC, a fost implicat in mai multe scandaluri de-a lungul timpului, din cauza unorcomentarii considerate rasiste sau jignitoarepe care le-a facut in emisiunile sale. Clarkson nu i-a scutit nici pe compatriotii lui de ironii, iar romanii au avut si ei parte de comentarii malitioase, dar si amuzante.

Jeremy Clarkson a fost concediat de BBC: Nu ne-a fost usor sa luam aceasta decizie, insa nu putem trece cu vederea ce s-a intamplat

Seful BBC, Lord Hall, a confirmat ca Jeremy Clarkson nu va mai realiza emisiunea Top Gear, ca urmare a altercatiei pe care controversatul realizator a avut-o cu producatorul emisiunii. Motivul tine de un atac fizic si verbal neprovocat, spune directorul general BBC care adauga ca intelege faptul ca opinia publica este impartita in doua tabere, insa lucrurile au mers mult prea departe de aceasta data si limita decentei a fost depasita. Top Gear are o audienta mondiala estimata la 350 milioane de persoane, iar anuntul inseamna mai mult ca sigur destramarea intregii echipe. Foarte multi se arata dezamagiti de decizia BBC, iar cel pe care Clarkson l-a lovit este acum amenintat pe Twitter de fanii Top Gear.

Directorul de cretie al BBC: Nu exclud o posibila revenire a lui Jeremy Clarkson in viitor

Dupa ce miercuri seful BBC, Lord Hall, a confirmat ca Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear a fost concediat, la doar o zi distanta, directorul de creatie al BBC, Alan Yentob, a declarat ca nu exclude o.

Jeremy Clarkson, dat afara de BBC

Jeremy Clarkson, prezentatorul principal al emisiunii Top Gear de la BBC2, a fost dat afara miercuri seara, in urma scandalului pe care l-a produs.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )