Libnet.ro
UNICEF

01:05

James May si Richard Hammond parasesc si ei echipa Top Gear

Antena3 Antena3,
James May si Richard Hammond parasesc si ei echipa Top Gear

Concedierea lui Jeremy Clarkson de la BBC va aduce cu sine si plecarile celor doi co-prezentatori ai emisiunii Top Gear, James May si Richard Hammond. James May spune ca mereu si-a dorit sa fie profesor si ca. continuă pe Antena3

Colegii lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, vor sa paraseasca Top Gear

In urma concedierii prezentatorului emisiunii Top Gear Jeremy Clarkson de catre BBC, fostii colegi de platou ai prezentatorului, James May si Richard Hammond, vor sa renunte la emisiune, informeaza the.

Colegii lui Jeremy Clarkson ar putea renunta la emisiunea Top Gear

James May si Richard Hammond ar putea renunta la prezentarea show-ului BBC Top Gear, dupa ce postul britanic a incetat colaborarea cu Jeremy Clarkson, informeaza Mediafax.

Cine ar putea sa-i ia locul lui Jeremy Clarkson la Top Gear

Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de vedeta de televiziune Jodie Kidd in echipa emisiunii Top Gear, relateaza mirror. co. uk. Pe lista posibililor inlocuitori se mai numara Steve Coogan si Chris Evans, dar.

Prezentatorul Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de o femeie la Top Gear

Vedeta de televiziune Jodie Kidd l-ar putea inlocui pe Jeremy Clarkson in cadrul emisiuni Top Gear, BBC, informeaza Agerpres.

BBC nu va reinnoi contractul lui Jeremy Clarkson pentru Top Gear

Postul britanic BBC a anuntat, miercuri, ca va renunta la colaborarea cu starul show-ului Top Gear, Jeremy Clarkson, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator, informeaza Mediafax.

Jeremy Clarkson, prezentatorul show-ului Top Gear, a fost concediat

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, a fost concediat ca urmare a unei altercatii cu producatorul emisiunii, informeaza The Telegraph. Seful BBC, Lord Hall, a confirmat, miercuri, ca starul nu va mai.

Top Gear a ramas fara starul Jeremy Clarkson: BBC l-a concediat pe controversatul prezentator

Postul britanic de televiziune BBC a decis sa-l concedieze pe Jeremy Clarkson, unul dintre prezentatorii show-ului Top Gear, dupa disputa violenta pe care a avut-o cu unul dintre producatorii emisiunii, potrivit The Guardian.

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, ar urma sa fie dat afara de la BBC

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat recent de conducerea postului public britanic BBC) ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator, ar urma sa fie dat afara, iar un anunt oficial in acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )