Libnet.ro
UNICEF

00:07

Colegii lui Jeremy Clarkson ar putea renunta la emisiunea Top Gear

România Liberă România Liberă,
Colegii lui Jeremy Clarkson ar putea renunta la emisiunea Top Gear

James May si Richard Hammond ar putea renunta la prezentarea show-ului BBC Top Gear, dupa ce postul britanic a incetat colaborarea cu Jeremy Clarkson, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Jeremy Clarkson, prezentatorul show-ului Top Gear, a fost concediat

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, a fost concediat ca urmare a unei altercatii cu producatorul emisiunii, informeaza The Telegraph. Seful BBC, Lord Hall, a confirmat, miercuri, ca starul nu va mai.

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, ar urma sa fie dat afara de la BBC

Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat recent de conducerea postului public britanic BBC) ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator, ar urma sa fie dat afara, iar un anunt oficial in acest.

Colegii lui Jeremy Clarkson, James May si Richard Hammond, vor sa paraseasca Top Gear

In urma concedierii prezentatorului emisiunii Top Gear Jeremy Clarkson de catre BBC, fostii colegi de platou ai prezentatorului, James May si Richard Hammond, vor sa renunte la emisiune, informeaza the.

Prezentatorul Jeremy Clarkson ar putea fi inlocuit de o femeie la Top Gear

Vedeta de televiziune Jodie Kidd l-ar putea inlocui pe Jeremy Clarkson in cadrul emisiuni Top Gear, BBC, informeaza Agerpres.

Costurile renuntarii la Jeremy Clarkson: BBC ar putea pierde 67 de milioane de lire sterline anual

BBC, unul dintre cele mai mari canale media la nivel global, va avea pierderi estimate la 67 de milioane de lire sterline pe an daca va renunta definitiv la Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear, care a fost suspendat recent ca urmare.

Soarta lui Jeremy Clarkson ar putea fi decisa in urmatoarele 24 de ore

Soarta gazdei Top Gear, Jeremy Clarkson, ar putea fi decisa in urmatoarele 24 de ore, sustine unul dintre reprezentantii BBC, care a adaugat ca problema acestuia trebuie tratata cu maxima seriozitate,.

Directorul de cretie al BBC: Nu exclud o posibila revenire a lui Jeremy Clarkson in viitor

Dupa ce miercuri seful BBC, Lord Hall, a confirmat ca Jeremy Clarkson, starul show-ului Top Gear a fost concediat, la doar o zi distanta, directorul de creatie al BBC, Alan Yentob, a declarat ca nu exclude o.

BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

UPDATE. BBC renunta la Jeremy Clarkson. Contractul acestuia NU va fi reinnoit

Jeremy Clarkson nu mai este gazda emisiunii Top Gear, a anuntat postul de televiziune, pe Twitter. Contractul lui Jeremy Clarkson cu BBC nu va fi reinnoit, conform directorului general, Tony Hall. Full BBC.

BBC nu va reinnoi contractul lui Jeremy Clarkson pentru Top Gear

Postul britanic BBC a anuntat, miercuri, ca va renunta la colaborarea cu starul show-ului Top Gear, Jeremy Clarkson, care a fost suspendat pe 10 martie, ca urmare a unei dispute violente a acestuia cu un producator, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )