Libnet.ro
UNICEF

00:07

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

Antena3 Antena3,
Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma. continuă pe Antena3

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

UPDATE Colegiul Medicilor: Nu am eliberat niciun document care sa i confere italianului cu 8 clase dreptul de a profesa n Romnia

Colegiul Medicilor anunta ca nu a eliberat niciun document care sa ii confere pretinsului medic italian, care avea de fapt 8 clase si a reusit sa opereze la 5 clinici private din Bucuresti, dreptul de a practica medicina pe teritoriul tarii noastre. UPDATE: Colegiul Medicilor Bucuresti precizeaza, la solicitarea HotNews. ro, ca s-a autosesizat pe data de 28 decembrie 2018 cu privire la un posibil caz de exercitare fara drept a profesiei de medic de catre o persoana, iar dupa verificarile facute in evidentele noastre si ale Colegiului Medicilor din Romania, la randul nostru, in cursul lunii ianuarie, am sesizat organele de urmarire penala.

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, despre medicul fals: Romania este un El Dorado pentru sarlatani

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, doctorul Gheorghe Borcean, a explicat, pentru Adevarul, ca sesizarea la Parchetul General a fost depusa de seful colegiului teritorial. Acesta, daca este instiintat ca pe teritoriul lui de jurisdictie se petrece o astfel de fapta face plangere penala impotriva celui care practica in mod nelegal medicina, spune medicul.

Colegiul Medicilor: Nu am eliberat niciun document care sa i confere italianului cu 8 clase dreptul de a profesa n Romnia

Colegiul Medicilor anunta ca nu a eliberat niciun document care sa ii confere pretinsului medic italian, care avea de fapt 8 clase si a reusit sa opereze la 5 clinici private din Bucuresti, dreptul de a practica medicina pe teritoriul tarii noastre.

Un escroc italian cu 8 clase a convins spitalul Monza ca este medic. El a ajuns sa opereze de zeci de ori in Romania

Un italian cu doar 8 clase absolvite a reusit sa convinga mai multe unitati medicale din Romania ca este medic. Escrocul Matthew Mode nume real: Matteo Politi) primise o condamnare de un an si jumatate cu suspendare, pentru o infractiune asemanatoare.

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara.

COLEGIUL MEDICILOR: Situatie dezastruoasa a finantarii activitatii de Medicina Familiei

Colegiul Medicilor a tinut sa exprime un punct de vedere cu privire la situatia dezastruoasa a finantarii activitatii de Medicina Familiei.

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

BOMBA anului in showbiz-ul din Romania! FELI a vorbit despre RELATIA cu SMILEY! Gina Pistol a primit LOVITURA DE GRATIE

FilmulOh, Ramona este unadintre cele mai asteptate pelicule, care va aparea chiarde Ziua indragostitilor, in cinematografele din Romania. Comedia Oh, Ramona este, de fapt,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )