Libnet.ro
UNICEF

13:45

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, despre medicul fals: Romania este un El Dorado pentru sarlatani

Adevărul Adevărul,
Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, despre medicul fals: Romania este un El Dorado pentru sarlatani

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania, doctorul Gheorghe Borcean, a explicat, pentru Adevarul, ca sesizarea la Parchetul General a fost depusa de seful colegiului teritorial. Acesta, daca este instiintat ca pe teritoriul lui de jurisdictie se petrece o astfel de fapta face plangere penala impotriva celui care practica in mod nelegal medicina, spune medicul. continuă pe Adevărul

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra: Am facut plangere penala

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Colegiul Medicilor din Romania, reactie dupa ce un escroc italian a operat de zeci de ori in tara noastra

In urma articolului publicat de ziarul Libertatea in data de 5 februarie 2019, referitor la un fals medic de chirurgie plastica care a lucrat la cinci clinici din Bucuresti, Colegiul Medicilor din Romania reafirma.

Sora Claudiei Pavel, declaratii de ULTIM MOMENT despre falsul MEDIC la care a apelat CREAM! Totul e clar ACUM

Scandalul cu medicul fals a socat Romania! Se pare ca barbatul era extrem de apropiat de Claudia Pavel. Chiar ea ar fi fost pacienta medicului fals despre care se vorbeste de ore bune in Romania. Nu.

Adriana Bahmuteanu, despre medicul fals: Avea o metoda foarte ciudata de anestezie, spunea ca nu anesteziaza decat local in cazul unui implant mamar

Adriana Bahmuteanu a declarat ca l-a cunoscut pe italianul Matteo Politicare se dadea drept medic estetician englez, cand a participat la deschiderea unei clinici. Vedeta a povestit despre metoda lui ciudata de anesteziere. Un medic ATI relateaza despre cat a durat o operatie a italianului.

Dezvaluiri cutremuratoare despre medicul cu opt clase. Cine este vedeta care a mers la el sa se opereze

Medicul Matthew Mode a ajuns pe primele pagini ale presei din Romania dupa ce s-a descoperit ca, nu numai ca nu avea studii de specialitate in domeniu, dar absolvise doar opt clase. Barbatul este italian si se.

Bahmuteanu tuna si fulgera! Escrocul! Ce dezvaluri face despre medicul cu 8 clase

Bahmu tuna si fulgera! Escrocul! Ce dezvaluri face despre medicul cu 8 clase, care opera vedete. Citeste mai mult pespynews. ro .

BOMBA anului in showbiz-ul din Romania! FELI a vorbit despre RELATIA cu SMILEY! Gina Pistol a primit LOVITURA DE GRATIE

FilmulOh, Ramona este unadintre cele mai asteptate pelicule, care va aparea chiarde Ziua indragostitilor, in cinematografele din Romania. Comedia Oh, Ramona este, de fapt,.

Noua destinatii de ecoturism din Romania, promovate la Londra

Asociatia de Ecoturism din Romania anunta ca in acest an a reusit sa puna Romania in centrul atentiei publicului britanic sub brand-ul Discover Eco-Romania, informeaza un comunicat de presa remis Agerpres.

Cate scoli din Romania inca au grupuri sanitare in curte

Ministrul Educatiei Nationale anunta ca 1. 460 de scoli din Romania au grupurile sanitare in curte, respectiv nu au autorizatie sanitara, precizand ca in 2019, aceasta problema va fi rezolvata cu fonduri.

17 judete din Romania nu au niciun fel de serviciu de ingrijire paliativa. Sub 2% din medicii de familie au pregatire de baza in paliatie

In luna ianuarie a acestui an, a fost facut public un studiu privind Evaluarea serviciilor de ingrijire paliativa din Romania, studiu realizat pentru Banca Mondiala de catre Ministerul Sanatatii, cu sprijinul expertilor locali si internationali din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )