Libnet.ro
UNICEF

13:15

Colegiul National Octav Onicescu din Sectorul 4 a intrat in scenariul rosu de functionare

B1 B1,
Colegiul National Octav Onicescu din Sectorul 4 a intrat in scenariul rosu de functionare

Colegiul National Octav Onicescu din Capitala trece in scenariul rosu de functionare, dupa ce afost inregistrate un nou cazde infectie cu COVID-19 in randul elevilor, anunta Primaria. continuă pe B1

Scenariu rosu de functionare la Colegiul National Ion Creanga din Bucuresti. Trei noi cazuri de infectare cu COVID-19

Colegiul National Ion Creanga a intrat in scenariul rosu de functionare, dupa ce in cursul zilei de miercuri au fost inregistrate trei noi cazuri confirmate de infectie cu COVID-19 in randul elevilor,.

Locuitorii din sectorul 4 fac economie la bani. Primarul Daniel Baluta a facut anuntul acum

Daniel Baluta a reusit sa castige un nou mandat cu 56%, in fata contracandidatei Simona Elena Spataru, din partea PNL. Odata reinstalat in functie, Daniel Baluta a luat o decizie in favoarea locuitorilor din sectorul 4. Daniel Baluta: Locuitorii din sectorul 4 fac economie la bani intr-un comunicat publicat pe site-ul Primariei Sectorului 4 al .

ALEXANDRA SMEDOIU, DELOITTE ROMANIA: OECD a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei

Prin aceasta taxa s-ar putea colecta pana la 100 de miliarde de dolari, la nivel mondial Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD) a pregatit o propunere de impozitare a jucatorilor din sectorul tehnologiei, iar daca aceasta propunere va beneficia de sprijin politic ar putea sa intre in vigoare chiar de anul viitor, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, Alexandra Smedoiu, partener impozitare directa Deloitte Romania. Cu ajutorul acestei taxe s-ar putea colecta, la nivel global, pana la 100 de miliarde de dolari, potrivit estimarilor citate de oficialul Deloitte.

CORONAVIRUS |Doua noi cazuri de infectare in unitati de invatamant din Sectorul 4

Un prescolar de la Gradinita Floare Albastra si un cadru didactic de la Scoala Gimnaziala Nr 96 din Sectorul 4 al Capitalei au fost testati pozitiv cu noul coronavirus in cursul zilei de marti, fiind.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )